مجله خوراکی ها دستورهای غذایی دسر
طرز تهیه کیک بستنی

طرز تهیه کیک بستنی

محدثه ابراهیمی محدثه ابراهیمی در 16 مرداد 1402 magfood.ir/4m
فهرست مطالب
مواد لازم
مواد لازم میزان
آب 3 قاشق غذاخوری
- درصورت استفاده از پودر ژلاتین، برای حل کردن پودر ژلاتین به کار میرود.
آرد سه صفر (آرد شیرینی) 235 گرم
- 10 گرم از این میزان برای تعادل در تقسیم مواد به کار میرود.
بستنی وانیلی
جایگزین
- بستنی کاکائویی
نیم کیلوگرم
بکینگ پودر 5 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 120 گرم
شکر سفید 110 گرم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
شیر گاو پرچرب 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 1 قاشق مربا خوری
- اختیاری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

هیچ چیز لذت بخش تر از لذت بردن از یک تکه ی بزرگ کیک بستنی در یک روز گرم تابستانی نیست. این بهترین دسر در تابستان است که بهترین ها و لذت بخش ترین ها را ادغام می کند: کیک و بستنی! این قطعا یکی از آن دسرهایی است که تقریباً هیچ باقیمانده‌ای ندارد، زیرا بچه‌ها همیشه عاشق این دسر هستند و تا آخرین تکه ها را میخورند. 
تهیه یک کیک بستنی خانگی ممکن است در ابتدا دلهره آور به نظر برسد، اما به طرز شگفت آوری ساده است.

1- در ابتدا ظرف مناسبی انتخاب کنید و آرد و بیکینگ پودر رو داخل آن ریخته و با هم کاملا مخلوط کنید و این ترکیب را ۳ بار الک کنید، و کنار بگذارید.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

3- در ادامه، کاسه ی نسبتا بزرگی تخم مرغ با شکر را با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب هم بزنید. (مراقب باشید که اگر قطرات تخم‌مرغ ، به اطراف ظرف پاشیده است، آن را با لیسک کاملا جمع و سپس با موادتان ترکیب کنید، تا کیک شما بوی تخم مرغ نگیرد.)

4- بعد از این که ظرف را کاملا دورگیری کردید، وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن برقی این ترکیب را خوب بزنید.

5- حالا، روغن مایع را به این ترکیب اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم بزنید، تا این ترکیب کاملا یکدست شوند.

6- بعد، شیر را هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.

7- حالا از آرد الک شده، کم کم به داخل موادتان، اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

8- میتوانید کیک را تک رنگ و یا دو رنگ درست کنید. اگر مایل بودید، دو رنگ کنید، مواد رو به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و در دوظرف جداگانه قرار دهید.

9- به یکی از ظرف ها، ۱ ق غ پودر کاکائو و به دیگری ۱ ق غ آرد سفید اضافه کنید تا تعادل در هر دو مواد کیک برقرار شود.( حتما آنها را الک کنید)

10- حالابه دو صورت میتوانید، کیک را درست کنید:

- روش اول: یا هر کدام از مواد کیک را به طور جداگانه داخل قیف یکبار مصرف ریخته و با قیف به صورت یکی در میان در ته قالب بریزید. ( که اگر به این شکل درست کردید، کیکی دو رنگ، باریک و مثل کیک زبرا خواهید، داشت.)در ضمن قالب کیک حدودا 25 در 35 میباشد.

- روش دوم: دو قالب کیک گرد کوچک را با روغن اسپری کنید یا از کاغذ روغنی برای پخت کیک  استفاده کنید. در یکی از آنها مواد کاکائویی و در دیگری از مواد ساده بریزید.

11- حالا قالب ها را به سطح میز کوبیده تا تمامی مواد در کف قالب پخش شود. سپس در فر از پیش گرم شده قرار دهید.( نشانه پخته شدن کیک، استفاده از خلال دندان است. یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کرده و سپس آن را خارج کنید. بررسی کنید که خلال دندان تمیز است یا مقداری خرده کیک به آن چسبیده است، اگر خلال دندان تمیز نیست، کیک را به داخل فر بازگردانید و اجازه دهید بیشتر بپزد. به یاد داشته باشید که زمان‌سنج را دوباره تنظیم کنید. به فاصله زمانی 3 الی 4 دقیقه این کار، را تکرار کنید تا زمانی که هنگام خارج کردن خلال دندان از کیک، خرده کیک به آن نچسبیده باشد.)

دمای فر

- برای فر برقی دمای 165 درجه، طبقه وسط و المنت پایین روشن باشد، حدود 35 دقیقه بماند تا پخته شود.
- برای فر گازی دمای 170 الی 180 درجه، طبقه وسط، و المنت پایین روشن، حدود 35 دقیقه.

**لازم به ذکر است من در این دستور بنا به سلیقه از روش دوم استفاده نمودم.

12- بعد از پخت که کیک را از فر خارج کردید، حدود 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا از دما بیافتد، آنها را روی توری بگذارید تا قبل از سرو کاملا خنک شود. سپس آن را از وسط برش دهید و کناره های کیک اگر نامرتب بود بگیرید.

13- بستنی را از قبل در دما ی محیط بگذارید تا کمی نرم شود.

14- حالا، ۱ ق م پودر ژلاتین، با ۲ تا ۳ ق غ آب سرد را روی حرارت غیر مستقیم (منظور بخار کتری است) قرار داده تا ذرات آن کامل حل شود و کنار گذاشته تا از دما بیفتد و بعد با بستنی ترکیب کنید.

نکات

- ژلاتین بابت این هست که کیک بستنی بعد از آماده شدن در محیط سریع آب نشود و اختیاری و قابل حذف هست.
- همچنین از انواع بستنی و یا ترکیب چند نوع با هم و از شکلات چیپسی و انواع مغزیجات هم می توانید استفاده کنید .

حالا وقت آن است که کیک و بستنی را برای سرو آماده کنید!

1- سپس، از قالب کیکتان استفاده کنید، چون باید داخل آن را با پلاستیک بپوشانید. 

2-حالا بنا بر سلیقه کیک کاکائویی یا ساده را برش زده و یک لایه آن را داخل قالب قرار دهید،

3-بستنی شکلاتی خود را اضافه کنید و آن را به طور مساوی روی کیک پخش کنید و یکدست نمائید.حالا اگر بستنی آب شده است، قالب و بستنی را حدود 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.

4- مجددا بنا بر سلیقه لایه بعدی کیک ساده را برش زده و آن را داخل قالب، روی بستنی قرار دهید و کمی فشار دهید.

5- روی آن را سلفون کشیده و به مدت 7 الی 8 ساعت در فریزر قرار دهید.

برای سرو، حتما با بستنی مورد علاقه یتان، مغزیجات و شکلات فراوان آن را تزئین کنید.نوش جان.



 

 

برچسب ها: دسر, دسر مدرن, کیک بستنی
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.