مجله خوراکی ها دستورهای غذایی کیک و شیرینی شیرینی خشک
طرز تهیه بیسکوئیت شکری

طرز تهیه بیسکوئیت شکری

محدثه ابراهیمی محدثه ابراهیمی در 13 تیر 1402 magfood.ir/4E
فهرست مطالب
مواد لازم
مواد لازم میزان
آرد سه صفر (آرد شیرینی) 270 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
شکر درشت 1 قاشق غذاخوری
- میتوان زیاد یا کم بنا به سلیقه شما تغییر کند
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند
جایگزین
- پودر شکر
70 گرم
کره
جایگزین
- روغن قنادی
140 گرم

طرز تهیه

در ابتدا کره و پودر قند را خوب با همزن زده تا کاملا مخلوط شود؛ بعد تخم مرغ را همراه با وانیل به مواد بیسکوئیت اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با همزن آن را هم بزنید تا مخلوط شود.( با لیسک تخم مرغ هایی که به اطراف ظرف پاشیده شده را، جمع کنید و به مواد اضافه کنید و مجدد با همزن هم بزنید تا بیسکوئیت شما بوی تخم مرغ نگیرد.) 

سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل در ظرفی جداگانه مخلوط کرده اید، با لیسک هم بزنید تا بکینگ پودر به طور کامل با آرد مخلوط شده و یکدست شود، مخلوط آرد و بکینگ پودر را در مواد بیسکوئیت الک میکنیم و سپس با دست آن را ورز میدهیم تا کاملا مخلوط شود.( در صورت چسبناک بودن روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و به مدت 1-2 ساعت در یخچال استراحت دهید.)

پس از استراحت خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی گذاشته و به ضخامت 3-4 میلی مترآن را بازکرده سپس با وردنه به آرامی روی کاغذ روغنی بکشید تا خمیر نازکتر شود، وقتی به ضخامت نسبتا نازکی رسید، خمیر را قالب بزنید ( یا اگر قالب مورد نظر را ندارید، میتوانید در ابعاد 2.5 در 4 سانتی متر با چاقو آن را برش بزنید.)

بعد روی شیرینی های قالب زده شده را شکر درشت بپاشید و در سینی چرب شده در فری که از یک ربع قبل گرم شده قرار دهید.سینی را داخل فر در طبقه وسط گذاشته و به مدت 20 – 15 دقیقه بگذارید تا پخته شود. بعد از اینکه شیرینی ها پخته شد بلافاصله آنها را از سینی بر ندارید زیرا شیرینی ها خرد میشود، اجازه دهید کاملا خنک شود، و پس از سرد شدن آن را از سینی جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. نوش جان

-بسته به دمای فر شما ، زمان پخت شیرینی ها تغییر میکند.

برچسب ها: رسپی, بیسکوییت, دسر
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.