مجله خوراکی ها دستورهای غذایی کیک و شیرینی شیرینی خشک
طرز تهیه شیرینی گل مینا

طرز تهیه شیرینی گل مینا

محدثه ابراهیمی محدثه ابراهیمی در 28 مهر 1402 magfood.ir/6F
فهرست مطالب
مواد لازم
مواد لازم میزان
آرد ذرت یک چهارم پیمانه
آرد سه صفر (آرد شیرینی) 500 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی به مقدار لازم
- برای فراستینگ به کار میرود.
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر گاو پرچرب به مقدار لازم
- برای فراستینگ به کار میرود.
پودر شکر 200 گرم
پودر قند 20 گرم
- برای فراستینگ به کار میرود. البته میزان آن را بنا بر ذائقه میتوان کم یا زیاد کرد.
پودر کاستارد یک دوم پیمانه
کره 450 گرم
- 50 گرم کره برای تهیه برای فراستینگ به کار میرود.

طرز تهیه

شیرینی های گل مینا با تازه ترین مواد و به آسانی پخته شده اند! این شیرینی ها به همان اندازه که زیبا هستند خوشمزه هستند و با وجود شگفت انگیز گل های وحشی خوراکی در روی میز صبحانه یا عصرانه بسیار الهام بخش هستند. یا شاید این هوس همیشگی من برای آیسینگ با شیرینی های گل مینا است. این شیرینی ها، همگی کاملاً زیبا و الهام گرفته از فصل بهار هستند. این شیرینی ها، همچنین، بسیار زیبا و روشن، راهی مطمئن برای آوردن بهار به میز شماست. و اگر قبل از تعطیلات وقت ندارید این دستور غذا را امتحان کنید، فراموش نکنید که روز مادر نزدیک است. شما می توانید مادر خود را با یک دسته گل خوراکی شگفت زده و تحت تاثیر قرار دهید. پس حتما دستور غذا را برای بعد نگه دارید. در ضمن این شیرینی ها به گونه ای بی نظیر و زیبا هستند که میتوانید از آنها برای مراسم ها و تولد ها، استفاده کنید و کودکان را با این گل های خوراکی خوشمزه خوشحال کنید.درست کردن این شیرینی بسیار سرگرم کننده است. تنها چیزی که نیاز دارید یک کاتر شیرینی به شکل گل است. تنها ترفند در اینجا یافتن اندازه های مشابه است.بنابراین قبل از اینکه وارد آشپزخانه شده و دور همزن خود را بالا ببرید، مطمئن شوید که ابزار مناسبی دارید.بهترین بخش این دستور غذا این است که وقتی این ترفند را یاد گرفتید، گزینه ها نامحدود هستند. از خمیر شیرینی مورد علاقه خود استفاده کنید، شیرینی های گل مینا را درست کنید، با قالب کاتر بزنید و با فیلینگ مورد علاقه خود آن را بپوشانید تا زیباترین و لذیذترین دسری را که می توانید تهیه کنید، درست کنید. حالا به سراغ دستور این شیرینی گل مینا خوشمزه میرویم.

1.مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید.(همیشه قبل از پختن کیک و شیرینی مطمئن شوید که موادی مانند کره، تخم مرغ، شیر، ماست و غیره در دمای اتاق هستند، مگر اینکه دستور غذا خلاف آن را نشان دهد! این تضمین می کند که آنها راحت تر در خمیر ترکیب می شوند و منجر به بافت کلی بهتر می شود. برای بهترین نتیجه، 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از پخت همه مواد را از یخچال خارج کنید.)

2.در ظرف مناسبی آرد، بکینگ پودر، پودر کاستارد و آرد ذرت را باهم مخلوط کنید و سپس 3 مرتبه آن را الک کنید و کنار بگذارید..

3.حالا، کاسه مناسبی برداشته، کره و پودر شکر را خوب مخلوط کنید، با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

4.زرده های تخم مرغ، وانیل ورنده پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مجددا هم بزنید.

5.حالا مخلوط آرد الک شده را به تدریج به مواد قبلی اضافه نمایید و این ترکیب را هم بزنید تا کاملا یک شکل و یکدست شود. (خمیر ممکن است کمی نرم به نظر برسد«مخصوصاً اگر آرد را خیلی سریع اضافه کنید»، اما حتماً کناره‌ها و کف ظرف را با لیسک کاملا بکشید تا مواد شیرینی به طور یکنواخت ترکیب شوند.)

6. روی کاسه خمیر شیرینی را با پلاستیک بپوشانید که خشک نشود و آن را حدود20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.(اگر خمیرتان چسبناک است، مدت بیشتری خنک کنید.)

7.پس از استراحت خمیرو سرد شدن، فر را با دمای 150درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن و آرد برنج چرب کنید و یا با کاغذ روغنی بپوشانید. پوسته کاغذ روغنی را نیز اسپری روغن کنید.(در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن شیرینی ها از سینی توصیه میشود، لازم به ذکر است، باید اجازه دهید تا شیرینی ها سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از سینی جدا کنید، اگر زمانیکه شیرینی ها داغ است آن را جدا کنید، شیرینی شما کاملا خورد میشود.)

8.،سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه  به ضخامت 2 الی 3 میلیمتر پهن کنید.

9.بعد با کاتر دلخواه  روی خمیر را قالب زده و در سینی بچینید، زمانیکه همه ی شیرینی ها، یک دست و یک شکل شدند، آنها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شوند.

10.سپس سینی را در طبقه بالاتر از وسط قرار دهید و اجازه دهید، شیرینی‌ها پخته شوند.

دمای فر

- برای فر برقی دمای ۱۶۰ درجه، طبقه بالا و المنت پایین روشن باشد، حدود 12 تا 15 دقیقه بمانند تا پخته شوند.
- برای فر گازی دمای ۱۷۰ درجه، طبقه بالا، و المنت پایین روشن، حدود 12 تا 15 دقیقه.

11.بعد از پخت، سینی را از فرخ خارج کرده وآن را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. این شیرینی ها بسیار ترد و شکننده است، پس آنها را با احتیاط جابجا کنید. پس از سرد شدن شیرینی، آن را با کاردک از سینی جدا کنید.

نکات دستور غذا

- زمان پخت و دمای فر ممکن است متفاوت باشد. من پیشنهاد می کنم دمای پختی که معمولاً برای پخت شیرینی ها استفاده می کنید را رعایت کنید.

- لطفاً توجه داشته باشید که زمان پخت در نهایت به ضخامت کوکی ها و همچنین اندازه آن بستگی دارد.

- زمان پخت و دمای ارائه شده در این دستور پخت بر اساس تنظیمات فر من است و قطعا از شما تفاوت خواهد داشت.

- برای درست کردن روغن جداکننده از قالب، مقدار مساوی از آرد، کره آب شده و روغن مایع رو با هم مخلوط کنید. میتوانید این روغن را داخل یک ظرف در بسته و در یخچال تا ماه ها نگهداری کنید و قالب هاتون رو باهاش چرب و راحت کیک و شیرینی هاتون رو جدا کنید.

تهیه فراستینگ برای تزئین

1.برای فراستینگ، کره نرم شده در دمای محیط را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

2.پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط شوند. با توجه به ذائقه خودتان میتوانید میزان شیرینی آن راا کم یا زیاد کنید.

3.همزن را متوقف کرده و ته کاسه را با لیسک تمیز کنید.

4.حالا شیر را بنا بر غلظت مورد نظر اضافه کنید و فراستینگ را با سرعت زیاد بزنید تا سبک و پفکی شود.

5.برای تهیه رنگ های پاستلی از یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید. حدود 1/2 فراستینگ را در هر کاسه قرار دهید تا رنگ بگیرد. باقی مانده فراستینگ را بنا بر سلیقه سفید نگه دارید.

6.فراستینگ را داخل قیف شیرینی پزی قرار دهید که دارای ماسوره های تزئینی هستند.

7.همچنین میتوانید از یک قاشق برای صاف کردن فراستینگ روی شیرینی استفاده کنید و از یک سیخ چوبی یا یک خلال دندان برای کشیدن طرح روی شیرینی های مینیاتوری استفاده نمایید و روی طرح را با رنگ های متفاوت دیگر رنگ آمیزی کنید.

نشانه های پخت شیرینی

- اگر زیاد شیرینی درست می‌کنید، می‌دانید که هر تغییر جزئی در دستور غذا می‌تواند به راحتی بافت و طعم را تغییر دهد. راه‌های زیادی برای تغییر شیرینی پخته شده توسط شما برای بهتر شدن وجود دارد. برای شیرینی، فقط مواد تشکیل دهنده نیست، بلکه مدت زمانی که در فر سپری می شود نیز می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. لذا به این تکنیک ها توجه کنید تا شیرینی  با کیفیتی داشته یاشید.

- لبه های قهوه ای طلایی:  یک شیرینی کاملاً پخته شده دارای لبه های روشن و قهوه ای طلایی خواهد بود. اگر لبه ها قهوه ای تیره یا مشکی هستند، آنها را زیاد پخته اید. از طرف دیگر، اگر رنگ پریده بدون رنگ قهوه ای عسلی باشد، هنوز آماده نیستند.
- دارای سطح یکسان: یک شیرینی که به خوبی آماده شده باشد، سطح بالایی یکدست و کمی سفتی خواهد داشت. اگر سطح آن سخت باشد، شیرینی بیش از حد پخته می شود. با این حال، اگر سطحش هنوز مرطوب است، شیرینی هنوز آماده نیست.
- شیرینی به کاغذ روغنی نچسبیده است: شیرینی ها در حین پخت سه مرحله را طی می‌کنند و دو مرحله از آنها شامل چسبیدن به کاغذ است. 
وقتی شیرینی ها را روی سینی قرار می دهید، بسیار مرطوب می شوند و به کاغذ پخت می چسبند. این کار تا زمانی که شیرینی کامل پخته شود ادامه خواهد داشت.
وقتی شیرینی کاملاً آماده شد، شل می‌شود و می‌توانید به راحتی آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. اما وقتی شیرینی بیش از حد پخته شد، دوباره شروع به چسبیدن به کاغذ پخت یا روغن می کند. این اتفاق می افتد زیرا شروع به از دست دادن رطوبت بیش از حد می کند و باعث می شود که به کاغذ بچسبد. امیدوارم که به تمامی نکات توجه کنید و این شیرینی گل مینا را درست کنید ولذت ببرید.

برچسب ها: شیرینی, شیرینی خشک, شیرینی گل مینا
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.