مواد لازم | میزان |
بستنی وانیلی | سه یا چهار اسکوپ |
خامه قنادی فوم گرفته | به مقدار لازم |
سس شکلات |
به مقدار لازم - برای تزئین دیواره های لیوان به کار میرود. |
شیر گاو پرچرب
جایگزین
- شیر گاو کم چرب
|
به مقدار لازم - ترجیحا از شیر گاو پرچرب استفاده کنید و میزان شیر بستگی به لیوان سرو شما دارد. |
پودر قهوه فوری نسکافه | 1 بسته |
کافه گلاسه یکی از نوشیدنی هایی است که در سرتاسر دنیا طرفداران خاص خودش را دارد و رسپی های زیادی برای آن وجود دارد ولی این دستور تا جایی که امکان داشته ساده شده تا شما بتوانید در منزل یک نوشیدنی کافیشاپی با کیفیت عالی را تجربه کنید.
ابتدا شیر را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا به جوش بیاید، سپس، آن را از روی حرارت کنار میگذاریم.
حالا لیوانی را برداشته و یک بسته کامل پودر قهوه فوری (منظور آن پودرهایی هستند که به صورت آماده با شکر مخلوط شده اند و غالبا در سوپر مارکت ها به فروش میرسند.) با مقدار کمی شیر در حدی که پودر قهوه با شیر داغ مخلوط شود و تمامی دانه های کوچک قهوه و شکر با شیر، محلول یکنواختی شود و به طور کامل حل شود، اگر دیدید که تمامی قهوه به طور کامل حل نمیشود و اذیت میکند ميتوانيد یک یا دو قاشق غذاخوری دیگر شیر به محلول اضافه کنید تا حل بشود.
حالا که شیر و پودر قهوه کاملا حل شدند، اجازه بدهید 4 الی 5 دقیقه، در محیط باقی بماند تا کمی خنک شود و دمای آن کاهش پیدا کند. ( در یخچال هم میتوانید قرار دهید.)
سپس لیوانی را که برای سرو کافه گلاسه درنظر گرفته اید، برداشته و در دیواره های آن کمی سس شکلات بریزید. ( برای زیبا تر شدن لیوان است و اجبار نیست.)
حالا آن لیوانی را که گذاشته بودیم تا خنک بشود برداشته و مقداری شیر سرد که از یخچال برداشتیم بلافاصله به آن اضافه میکنیم تا رقیق شود و کاملا حل شود.
سپس در لیوان سرو کافه گلاسه، چند اسکوپ بستنی ریخته که معمولا 3 الی 4 اسکوپ کافی است.
و در نهایت قهوه ای را که آماده کرده بودیم به بستنی ها اضافه میکنیم. بنا بر سلیقه و ذائقه میتوانید از مقداری خامه قنادی فوم گرفته برای تزئین و خوشمزه تر شدن آن استفاده کنید.نوش جان