مجله خوراکی ها دستورهای غذایی کیک و شیرینی کیک
کیک هویج و گردو

کیک هویج و گردو

محدثه ابراهیمی محدثه ابراهیمی در 03 تیر 1402 magfood.ir/46
فهرست مطالب
مواد لازم
مواد لازم میزان
آرد سه صفر (آرد شیرینی)
جایگزین
- آرد گندم
225 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 4 عدد
خامه 70 گرم
دارچین 2 قاشق غذاخوری
- دارچین را باید به صورت پودر استفاده کنید
روغن مایع 110 گرم
شکر سفید
جایگزین
- شکر قهوه ای
180 گرم
هویج 200 گرم
- هویج را باید رنده کنید
وانیل 1 قاشق چای خوری
پنیرماسکارپونه 100 گرم
پودر قند
جایگزین
- پودر شکر
1 قاشق چای خوری
- میتوان بیشتر یا کمتر استفاده کرد

طرز تهیه 

ابتدا هویج را پوست گرفته، رنده کنید وآن را کنار بگذارید ( نیازی نیست آب آن گرفته شود).

سپس در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل خیلی خوب با دور تند همزن 3 دقیقه هم زده تا کرمی رنگ و حجیم شود.

سپس روغن مایع را اضافه کنید و فقط چند ثانیه آن رادر حدی هم بزنید که مخلوط شود.

 

طرز تهیه کیک پرتقالی

بعد آرد، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید، نصف آن را در موادتان الک کنید بعد با همزن خاموش آن را آرام هم بزنید، این باعث میشود که کیک شما خمیری نشود و آردتان با مواد به خوبی مخلوط شود، سپس بقیه آرد را بریزید و اینجا برای مخلوط کردن باید از لیسک استفاده کنید.( مهمترین نکته در درست کردن کیک، همزدن آرد میباشد.)

طرز تهیه شیرینی نعلی

بعد هم هویج را اضافه کنید وبازهم به صورت دورانی آن را هم بزنید. سپس آن را در قالب میریزید( برای ته قالب کیک، میتوان از مخلوط آرد و روغن استفاده کرد و با قلم مو آن را چرب کنید، تا کیک به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، یا میتوان به جای آن از کاغذ روغنی استفاده کرد.)

طرز تهیه شیرینی چرخی قزوین

سپس در این مرحله بعد از اینکه مواد کیک را درون قالب ریخته، چند مرتبه آن را به سطح میز زده تا مواد در قالب یکجا جمع نشود و به طور یکسان در همه جای ظرف قرار بگیرد، بعد قالب را در فری که از یک ربع قبل گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد گذاشته و حدودا به مدت 40 دقیقه میگذاریم تا پخته شود.

 

طرز تهیه کیک گیلاس

نکات

- دمای فر گازی 175 درجه

- فر برقی 160 درجه

- سولار دوم و توستر 155 درجه

 

طرز تهیه کرم پنیری

پنیرخامه ای، خامه و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با همزن آن قدر هم بزنید، تا بافتش لطیف و یکدست بشود، سپس بعد از اینکه کیک شما خنک شد آن را روی کیک بمالید و سطح رویی کیک را کامل با آن بپوشانید.

-میتوانید مقداری گردو را هم با چاقو خرد کنید و روی کرم را با گردوی خرد شده تزئین کنید.

- اجاز بدهید پنیر هم دمای محیط شود تا به راحتی با خامه و پودر قند مخلوط شود و بافت لطیفی به شما بدهد.

 

طرز تهیه کیک وانیلی با کرم پنیری

 

برچسب ها: رسپی, کیک هویج, دسر
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.