مواد لازم | میزان |
آرد سه صفر (آرد شیرینی) | 250 گرم |
بکینگ پودر | 5 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
خامه |
70 گرم - برای تهیه کرم پنیری به کار میرود. |
روغن مایع | 180 گرم |
شکر سفید | 200 گرم |
هویج | 200 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
پنیرماسکارپونه |
100 گرم - منظور پنیر خامه ای است و برای تهیه کرم پنیری به کار میرود. |
پودر دارچین |
1 قاشق مربا خوری - به میزان دلخواه کم و یا زیاد می توانید، در کاپ کیک بریزید. |
پودر قند
جایگزین
- پودر شکر
|
1 قاشق چای خوری - میتوان بیشتر یا کمتر استفاده کرد. همچنین برای تهیه کرم پنیری به کار میرود. |
گردوی خرد شده | نصف پیمانه |
1 - در شروع کار، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2 - ظرف مناسبی را برداشته و آرد، بکینگ پودر و پودر دارچین را هم با هم در آن مخلوط کنید و ۳ بار الک نمایید.
3 - در ادامه کاسه ی نسبتا بزرگی برداشته، تخم مرغ ها و شکر را داخل آن بریزید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا حجیم، کشدار و کرم رنگ شود. (مراقب باشید که اگر قطرات تخممرغ ، به اطراف ظرف پاشیده است، آن را با لیسک کاملا جمع و سپس با موادتان ترکیب کنید، تا کیک شما بوی تخم مرغ نگیرد.)
4 - سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
5 - پس از دورگیری کردن ظرف، روغن مایع را هم اضافه کنید و با همزن خاموش کمی هم بزنید.
6 - حالا نوبت به مواد خشک میرسد. مواد آردی را به آهستگی به مواد مرطوب اضافه کنید و با لیسک آن را هم بزنید.
7 - سپس در کاسه ی دیگری، هویج را ریز رنده کنید و نیازی به گرفتن آب هویج نیست. هویج رو به مواد کیک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکنواخت و یکدست شود.
8 - در ظرفی دیگر گردو را با کمی آرد مخلوط کنید و به داخل مواد کیک اضافه کنید و خیلی کم در حد مخلوط شدن همه ی مواد با هم، آنها را ترکیب کنید. ( این کار به خاطر این هست که گردوها داخل کیک تهنشین نشوند.)
9 - بعد از این که مایع کاپ کیک آماده شد، از یک قاشق بزرگ (حدود 3 قاشق غذاخوری) برای تقسیم خمیر بین فنجان های مافین استفاده کنید. داخل قالب کاپ کیک یا مافین از موادتان تا دو سوم قالب را پر کنید چون باید فضای کافی برای پف کردن مافین ها باقی بماند.
10 - بعد از این که تمامی ظرف ها را از مایع کیک پر کردید، آنها را در فری که از پیش آن را گرم کردید، قرار بدهید.
- فر برقی ۱۶۵ درجه حدود ۲۵ دقیقه زمان میبرد تا کیک ها پخته شود، همچنین کاپ کیک ها را روی طبقه وسط که المنت پایین روشن است قرار دهید و در 5 دقیقه انتهایی المنت بالا را روشن کنید.
- فر گازی دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
11- بعد از پخت که کاپ کیک ها را از فر خارج کردید، حدود 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا از دما بیافتد، آنها را روی توری بگذارید تا قبل از سرو کاملا خنک شود.
تا این مرحله می توانید بدون تزئین کردن کیک را سرو نمایید.
بعد از پخت میتوانید برای تزیین از کرم پنیری استفاده کنید.
پنیرخامه ای، خامه و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با همزن آن قدر هم بزنید، تا بافتش لطیف و یکدست بشود، سپس بعد از اینکه کاپ کیک های شما خنک شد و کمی از حرارت افتاد، ماسوره مد نظر را به سر قیف یکبار مصرف متصل کنید، از مایع کرم داخل قیف ریخته و روی کاپ کیک ها را ماسوره بزنید و در صورت تمایل، روی آن را با پاشیدن شکلات یا مینی چیپس تزئین کنید.
- بسته به اندازه کاپ کیک شما تعداد نهایی متفاوت است.
- همچنین با این مواد اولیه می توانید به جای قالب کاپ کیک و مافین، داخل یک قالب بزرگ و آن را به صورت کیک هویج درست کنید، قالب ۲۵ در ۲۰ سانت یا گرد بین ۲۰ تا ۲۳ سانتی متر، با همان دما و تایم پخت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.
-میتوانید مقداری گردو را هم با چاقو خرد کنید و روی کرم را با گردوی خرد شده تزئین کنید.
- اجاز بدهید پنیر هم دمای محیط شود تا به راحتی با خامه و پودر قند مخلوط شود و بافت لطیفی به شما بدهد.