مواد لازم | میزان |
آرد سه صفر (آرد شیرینی) | 220 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
توت فرنگی |
2 پیمانه - 1 پیمانه برای تهیه سس توت فرنگی به کارمیرود و مابقی آن را اسلایس کرده و بنا بر سلیقه خودتان روی کیک را تزئین کنید. |
خامه |
70 گرم - برای تهیه کرم پنیری به کار میرود. |
روغن مایع | 80 گرم |
شکر درشت |
1 قاشق غذاخوری - برای تهیه سس توت فرنگی به کارمیرود. |
شکر سفید | 150 گرم |
شیر گاو پرچرب | 170 گرم |
وانیل | یک دوم قاشق چای خوری |
پنیرماسکارپونه |
70 گرم - برای تهیه کرم پنیری به کار میرود. |
پودر قند
جایگزین
- پودر شکر
|
1 قاشق غذاخوری - برای تهیه کرم پنیری به کار میرود و بنا بر ذائقه میزان آن میتواند تغییر کند. |
تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده اند با وانیل و شکر درون ظرف مورد نظر ریخته و حدودا 3 الی 4 دقیقه میزنیم تا حجمش زیاد و کش دار شود.(مراقب باشید که اگر قطرات تخممرغ ، به اطراف ظرف پاشیده است، آن را با لیسک کاملا جمع و سپس با موادتان ترکیب کنید، تا کیک شما بوی تخم مرغ نگیرد.)
بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند همزن 1 دقیقه هم زده تا کاملا مخلوط شوند.
سپس در ظرف مناسب آرد و بگینگ پودر را هم زده تا بکینگ پودر با آرد کاملا مخلوط شود.
حالا نیمی از مخلوط آرد و بکینگ پودر را در مواد کیک الک کرده و با همزن خاموش هم میزنیم تا بافت یکدستی به ما بدهد،
سپس، مابقی آرد الک شده را به مواد کیک اضافه کنید، حالا زمان استفاده از لیسک است، در اين مرحله با لیسک تمامی مواد را باهم به صورت دورانی و چرخشی کاملا ترکیب کنید، تا بافت یکدستی به شما بدهد.( این مرحله را به آرامی انجام بدهید تا کیک شما خوب پف کند و بافت خمیری به خودش نگیرد.)
در نهایت مواد را داخل قالب میریزیم و چند بار روی میز میکوبیم تا هوای اضافه آن خارج بشود. برای ته قالب کیک، میتوان از مخلوط آرد و روغن استفاده کرد و با قلم مو تمام قالب را چرب کرد، تا کیک به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، یا میتوان به جای آن از کاغذ روغنی استفاده کرد. (در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن کیک از قالب توصیه میشود، زیرا اگر از مخلوط آرد و روغن استفاده شود، باید اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از قالبش جدا کرد، اگر زمانیکه کیک داغ است آن را جدا کنید، کیک شما کاملا خورد میشود.) حالا کیک را در فری که از یک ربع قبل کاملا گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار بدهید تا بپزد.
- قالب ۲۳ سانت
درجه فر گازی ۱۷۵
فر برقی ۱۶۰
توستر ۱۵۰
سولاردوم رو حالت کانوکشن ۱۶۰
زمان حدودی ۴۰ دقیقه
پنیرخامه ای، خامه صبحانه و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با همزن آن قدر هم بزنید، تا بافتش لطیف و یکدست بشود، سپس بعد از اینکه کیک شما خنک شد آن را روی کیک زده و سطح رویی کیک را کامل با آن بپوشانید. بعد توت فرنگی های خرد شده را بنا به سلیقه ی خودتان روی کیک بچینید.
- مقدار پودر قند یا پودر شکر بستگی به ذائقه خودتون داره، وقتی مخلوط کردید میتوانید بچشید و اگرمایل بودید بیشتر بریزید، باید پنیر را از قبل بگذارید در دمای محیط که نرم بشه و گلوله نشه، بجای ماسکارپونه هم هر پنیر خامه ای دیگری میتوانید استفاده کنید.
توت فرنگی و مقداری شکر را در مخلوط کن ریخته ، وقتی کاملا با هم مخلوط شدند و بافت یکدستی بدست آمد. میتوانید روی تمام سطح کیک بنا بر سلیقه خودتان از این سس بریزید یا فقط در میانه کیک از این سس استفاده کنید.این سس به خوشمزه تر شدن کیک و زیبایی آن کمک میکند. درضمن لازم است که بیان شود که این کیک چون وانیلی و ساده محسوب میشود، با این سس توت فرنگی و کرم دلچسب از ساده بودن خارج میشود و عطر و طعم بینظیری ایجاد میکند.
-میتوانید مارمالاد درست کنید و بریزید، ولی اگر مایلید طعم توت فرنگی در کیک حفظ شود از این سس استفاده کنید چون کیک خوشمزه تر میشود، حتی میتوانید شکر سس رابنا به ذائقه خودتان حذف کنید.
-این کیک به تنهایی هم طعم خوبی دارد و به عنوان کیک عصرونه میتوانید از آن استفاده کنید.
-بجای توت فرنگی میتوانید از انبه یا هلو هم استفاده کنید.