مواد لازم | میزان |
شکلات تخته ای | 350 گرم |
شیر گاو پرچرب | 3 قاشق سوپ خوری |
نان میکادو | 5 ورقه |
وانیل | به مقدار لازم |
پودر بادام | 100 گرم |
پودر بیسکوئیت | 100 گرم |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
پودر شکر | 100 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق سوپ خوری |
کره | 100 گرم |
جمعه است و آخر هفته در پیش است! من اینجا هستم تا شما را با این شیرینی خوشمزه میکادو وسوسه کنم به این امید که آن را برای آخر هفته درست کنید. میدانید، که روی میز عالی خواهد بود. اما این فقط یک شیرینی شکلاتی نیست، این شیرینی از لایههای نازک ساخته شده است که سپس با کرم کرهای کاستارد شکلاتی پوشانده میشود.مواد بسیار ابتدایی که می توانید به راحتی به سراغ چیزی بروید که خاطرات دوران کودکی را زنده کند. مواد پرکننده زیادی وجود دارد که می توانید کوکی های ویفری را با آنها پر کنید. یا می توانید آن را برای چیزی که هر زمان می توانید با قهوه، چای یا شکلات داغ میل کنید، ساده میل کنید. و اگر دوست داشتید، یک قاشق بستنی نیز این کار را انجام می دهد.
ویفر کالری بالایی دارد و در مواقعی که به مقداری انرژی نیاز دارید می تواند به شما انرژی لازم بدهد. این دستور ویفرهای شکلاتی قدیمی مادربزرگ ها، خاله ها و عموهایمان است که این ویفرها را تهیه می کنند، اما آنها نمی دانستند که این نوع فیلینگ در دنیای شیرینی ها بسیار معروف است.
علاوه بر شکلات که در دستور ذکر شده است، در صورت تمایل می توان گردو را هم اضافه کرد که باعث خوشمزه شدن بیشتر آن می شود.
1.مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید. (همیشه قبل از پختن کیک و شیرینی مطمئن شوید که موادی مانند کره، تخم مرغ، شیر، ماست و غیره در دمای اتاق هستند، مگر اینکه دستور غذا خلاف آن را نشان دهد! این تضمین می کند که آنها راحت تر در خمیر ترکیب می شوند و منجر به بافت کلی بهتر می شود. برای بهترین نتیجه، 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از پخت همه مواد را از یخچال خارج کنید.)
2.حالا، کاسه مناسبی برداشته، کره، پودر شکر و وانیل را خوب مخلوط کنید، با همزن برقی بزنید تا کرم و کش دار یکدست شود.
3.شکلات تخته ای و شیر را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید.
4.سپس به موادتان، دارچین و کاکائو را اضافه نمایید.
5.بعد آن را با کره و پودر شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
6.پودر بادام و پودر بیسکویت را نیز به آن مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید تا ترکیب یک شکلی به شما بدهد.
7.بعد مواد آماده شده را روی ورقه نان میکادو بمالید و ورقه دیگر نان را روی آن قرار دهید و به همین صورت همه ی مواد و نانها را روی هم قرار دهید.
8.سپس با کف دست روی نان ها را فشار دهید تا لایه های آن کاملاً به هم بچسبد.
9.میتوانید روی میکادو را با شکلات ذوب شده پودر پسته و نارگیل تزیین بنمایید.
10.بعد میکادو را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود سپس با چاقوی تیز 2 * 5 سانتی متربرش دهید.
بیسکوئیت ویفری به قدری پیچیده هست که اولین بار در قرن چهاردهم در پاریس ثبت شد. برخی از کتاب های آشپزی دوره رنسانس حتی دستور العمل های کوکی ویفری را نیز روی خود دارند.
در گذشته، دستگاههای ویفر از نظر تاریخی با تاج های خانوادگی طراحی می شدند. بنابراین، بیسکوئیت های ویفری آنها طرحهایی دارند که میتواند برای هر خانواده منحصربهفرد باشد. آنها می توانند مسطح یا به شکل مخروط تا شوند. گفته شده است که در اواخر دوره قرون وسطی و در اوایل رنسانس، بیسکوئیت های ویفری بخشی از مراسم دربار در پایان وعده های غذایی دولتی بود. بعدها، ویفر تبدیل به خوراکی های لوکس برای افراد مرفه شد. ویفرها از آن زمان به بعد راه زیادی را پیموده اند و در سراسر جهان از آن لذت می برند. طرح ها و ارائه ها نیز متفاوت بوده و برای مقاصد مختلفی تهیه شده اند.برخی از کشورها هستند که کوکی های ویفری را برای رویدادها و مناسبت های خاص سرو می کنند. اما در بیشتر کشورها، آنها در طول سال خورده می شوند.
در اینجا چند پرکننده دیگر وجود دارد که تا کنون امتحان کرده ایم و بی نظیر عمل میکند.
*نوتلا
*کره بادام زمینی
*کره بادام
*شکلات آب شده
*هر نوع فراستینگ
- از مربا و ژله پرهیز کنید زیرا شیرینی های ویفر را به دلیل آبکی بودنشان خیس می کنند.
- اگر می خواهید از مربا و ژله استفاده کنید، به جای فیلینگ، آن را به عنوان رویه درست کنید. بستنی هم رویه خوبی خواهد بود.
- در حالی که می توانید کوکی ها را در عسل یا کارامل فرو کنید، از آنها به عنوان پرکننده استفاده نکنید. به هم ریخته خواهید شد زیرا هر دو فقط روی دو طرف کوکی ها می چکند. در صورت تمایل شیرینی ها را با عسل یا کارامل جداگانه سرو کنید.
- راه های زیادی برای سرو کوکی ویفر وجود دارد. می توانید همانطور که هستندآنها را ساده سرو کنید. بهتر است آنها را با اسپرسو، کاپوچینو، چای یا حتی شکلات داغ برای بچه ها ترکیب کنند.
- من هم دوست دارم آن را با پودر قند تزئین کنم. گاهی برای تفریح از شکر رنگی استفاده می کردم. در صورت تمایل، با پودر کاکائو روی آن نیز دیزاین می شود.
- می توانید از آن به عنوان چاشنی برای سایر خوراکی های شیرین مانند بستنی، پودینگ یا ماست استفاده کنید.