استفاده از دمنوش در ساعات مختلف روز برای خیلی از افراد دلپذیر است . برای داشتن انرژی کافی و شاداب و پر نشاط بودن . یکی از این دمنوش ها که در فصل پائیز طرف داران فراوان دارد ، دمنوش به است . این میوه ی خوش بو و پر خاصیت در فصل پائیز به بازار می آید . اما چه خواصی می توان از نوشیدن این دمنوش انتظار داشت ؟
- به از خانواده ی رز ها است و بسیار معطر است . بوئیدن آن مفرح و نشاط اور است .بنابراین یکی از خواص دمنوش به نشاط و شادی اوری است و از آنجا که در فصل پائیز افسردگی شایع می شود ، افرادی که تمایل به شادابی و حس خوب دارند نوشیدن این دمنوش بدای شان بسیار سودمند است البته اگر قبل از نوشیدن از بوئیدن ان غافل نباشند .
- از جانب دیگر میوه به سرشار از انواع ویتامین B می باشد . و این گروه ویتامین در سوخت وساز مواد در بدن و تولید انرژی و عملکرد مناسب سیستم عصبی نقش ویژه دارند . بنابراین این دمنوش به متعادل شدن متابولیسم و کاهش وزن کمک می کند . همچنین برای رفع افسردگی و داشتن شاد و نشاط از این دیدگاه هم مفید و کارا است .
- میزان ویتامین C میوه به قابل توجه است و از آنجایی که ویتامین نقش های فراوانی دارد پس نوشیدن این دمنوش خاصیت ضد سرطانی ، افزایش ایمنی و تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به سلامت پوست دارد . و نوشیدن آن در فصل پائیز از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می کند . پوست را شاداب می کند و ...
- به جهت برطرف کردن تهوع دوران بارداری و جهت زیبایی جنین سفارش شده است که در دوران بارداری مادر مصرف نماید . مصرف یو با دو فنجان از این دمنوش می تواند کمک کننده باشد .
- به بعلت داشتن فیبری به نام موسیلاژ و خاصیت مفرح بودن گزینه ی مناسبی برای افرادی است که از انواع ناراحتی های گوارشی بویژه مشکلات معده ای رنج می برند ، گزینه ی مناسبی است .
- افرادی که دچار اسپاسم های روده ای و معده ای هستند ، مصرف این دمنوش را جدی بگیرند . زیرا بعلت داشتن پتاسیم بالا ، خاصیت ضد اسپاسمی و شل کنندگی عضلات دارد .
توجه :
افرادی که یبوست دارند این دمنوش را همراه با مقداری گلسرخ ملین دم نمایند و میل کنند .
جهت تهیه ی این دمنوش ابتدا به را رنده کرده و اجازه دهید به حالت خشک ولی نه شکننده در آید . سپس برای خشک شدن کامل و بهتر رنگ دادن کمی آن را تفت دهید البته بدون روغن . بعد از خشک شدن اجازه دهید خنک شود و بعد در ظرف در بسته ای نگه دارید .برای هر لیوان دمنوش ، یک قاشق مرباخوری از به خشک شده کفایت می کند .