مجله خوراکی ها دستورهای غذایی کیک و شیرینی کیک
کیک گردویی

کیک گردویی

محدثه ابراهیمی محدثه ابراهیمی در 21 تیر 1402 magfood.ir/3u
فهرست مطالب
مواد لازم
مواد لازم میزان
آرد سه صفر (آرد شیرینی)
جایگزین
- آرد گندم
200 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3 عدد
دارچین 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 45 گرم
شکر سفید
جایگزین
- شکر قهوه ای
130 گرم
ماست کم چرب 110 گرم
- ماست حتما سفت باشد
نمک 1 پینچ
پودر کاکائو به مقدار لازم
- در صورت دلخواه میتوان اضافه یا حذف کرد
گردوی خرد شده 1 پیمانه

طرز تهیه

سه عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل، 2 الی 3 دقیقه هم زده تا حجیم و کش دار شود ( مراقب باشید که اگر  قطرات تخم‌مرغ ، به اطراف ظرف پاشیده است، آن را با لیسک کاملا جمع و سپس با موادتان ترکیب کنید، تا کیک شما بوی تخم مرغ نگیرد.) 
سپس روغن و ماست را به مواد تان اضافه کنید و با همزن خاموش به آرامی آن را ترکیب کنید، تا کاملا مخلوط شوند.
حالا یک قاشق غذاخوری از آرد را برداشته و به جای آن پودر کاکائو بریزید ( البته اضافه کردن کاکائو، کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید آن را اضافه نکنید، کاکائو تنها برای خوش عطر و رنگ شدن کیک، به مواد اضافه می‌شود.) با این حال بنا بر سلیقه اگر مایل به اضافه کردن کاکائو نبودید، در ظرف جدا گانه تنها آرد، دارچین و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید، به طوری که مواد کاملا با هم مخلوط شود.
سپس، نیمی از مخلوط آرد را در موادتان، الک کنید و با همزن خاموش به آرامی به‌ صورت دورانی هم بزنید.
بعد از این که مواد به طور کامل با هم مخلوط شد، باقی مخلوط آرد را الک کرده و اضافه کنید، اینجا باید از لیسک استفاده کنید، طوری هم بزنید که همه ی مواد کیک با هم مخلوط شود.
حالا گردوی خرد شده را اضافه کنید و مجدد آن را هم بزنید تا مواد باهم به طور کامل، ترکیب شود.
حالا مواد کیک را در قالب ریخته و برای ته قالب کیک، میتوان از مخلوط آرد و روغن استفاده کرد و با قلم مو تمام قالب را چرب کرد، تا کیک به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، یا میتوان به جای آن از کاغذ روغنی استفاده کرد. (در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن کیک از قالب توصیه میشود، زیرا اگر از مخلوط آرد و روغن استفاده شود، باید اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از قالبش جدا کرد، اگر زمانیکه کیک داغ است آن را جدا کنید، کیک شما کاملا خورد میشود.) حالا حدودا به مدت 40 دقیقه می‌گذارید تا پخته شود. بافت این کیک نرم و پنبه ای است و طعم آن بسیار نوستالژی است، امیدوارم آن را درست کنید و لذت ببرید.

- قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت
-دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
-فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
- توستر ۱۵۰
-زمان تقریبی ۴۰ دقیقه

نکات

-نمیتوانید ماست رو با شیر جایگزین کنید،باید از ماست سفت هم استفاده کنید.

-وقتی ارد رو ریختید خیلی اروم هم بزنید که کیک خمیرنشود.

-میتوانید گردو رو آسیاب کنید که کیک بیشتر طعم گردو بگیره، مقدارش هم به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.

 

برچسب ها: کیک, کیک گردویی
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.