مجله خوراکی ها گروه های غذایی میوه ها
انواع خوراک با انبه

انواع خوراک با انبه

سمانه سادات متینی سمانه سادات متینی در 14 مرداد 1402 magfood.ir/4p
فهرست مطالب

انبه یک میوه ی تابستانی خوشمزه و شیرین است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد.  به این میوه《 سلطان میوه ها 》هم گفته می شود. چون ارزش غذایی چشمگیری دارد اصالت این میوه به آفریقای جنوبی برمی گردد. انبه در رنگ ها و اندازه های مختلف در سراسر جهان در دسترس است. این میوه بیش از ۲۰ نوع ماده ی معدنی و انواع ویتامین ها را  دارد و یکی از مغذی ترین میوه ها به شمار می رود. گفته می شود که انبه خواص آنتی اکسیدانی دارد و ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد، سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد و احتمال ابتلا به بعضی از انواع سرطان ها را کاهش دهد در مقاله ی امروز چندین دستور غذایی و نوشیدنی که با انبه تهیه می شود، بررسی می شود.

ارزش غذایی انبه:

انبه ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این میوه منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف به شمار می رود ارزش غذایی یک فنجان (۱۶۵ گرم) انبه به شرح زیر است:

 

- کالری ۹۹ کیلو کالری

- پروتئین ۱/۳۵ گرم

- کربوهیدرات ۲۴/۷ گرم

- فیبر غذایی ۲٫۶۴ گرم

- چربی ۰٫۶۲۷ گرم

- فولات ۷۱ میکروگرم

- ۶۰/۱ میکروگرم ویتامین C

- کلسیم ۱٫۲ میلی گرم

- آهن ۰٫۲۶۴ میلی گرم

- سدیم ۱٫۶۵ میلی گرم

- پتاسیم ۲۷۷ میلی گرم

روش نگهداری انبه در یخچال و فریزر:

شما نباید انبه را قبل از رسیدن در داخل یخچال قرار دهید. اگر یک انبهی نارس خریدید، آن را در یک پاکت کاغذی بگذارید و در اتاق قرار دهید تا برسد. وقتی بافت انبه نرم شد، آن را به یخچال منتقل کنید تا دیرتر برسد. انبه ی کامل رسیده را می توان تا پنج روز در یخچال نگهداری کرد.

همچنین می توانید پوست آن را بگیرید و در ظرف دربسته تا چند روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.

فصل انبه بر اساس نوع انبه ای که انتخاب می کنید متفاوت است. غالباً این میوه در بهار و تابستان برداشت می شود اما بعضی از انواع آن ممکن است در پاییز یا زمستان موجود باشند.

اگر به انبه ی تازه دسترسی ندارید، می توانید از انبه ی منجمد کنسرو شده یا خشک شده استفاده کنید. با این حال باید بدانید که گاهی اوقات به آنها شیرین کننده اضافه می شود که این موضوع باعث افزایش کالری میوه و تغییر ارزش غذایی آن می شود. اگر به دنبال سالم ترین جایگزین برای انبه ی تازه می گردید باید از میوه ی منجمد که به آن شکر اضافه نشده،  استفاده کنید.

 

نحوه ی برش زدن انبه:

انبه دارای یک هسته ی بزرگ است که بریدن و خرد کردن میوه را کمی سخت می کند. راه های مختلفی برای برش زدن انبه وجود دارد که در ادامه یکی از آسان ترین روش ها را توضیح می دهیم :

- انبه را روی یک تخته برش قرار دهید و با یک چاقوی تیز یک طرف آن را از کنار هسته برش بزنید.

- طرف دیگر میوه را هم به همین صورت برش بزنید .

- با یک چاقوی کوچک روی تکه ی برش زده ی انبه برش های عمیق عمودی ایجاد کنید.

- سپس روی آن برش های افقی بزنید تا انبه به صورت مکعبی برش بخورد.

-با دست پوست انبه را به سمت بیرون فشار دهید تا مکعب ها از هم جدا شوند.

- به کمک قاشق یا چاقو مکعب های برش خورده را از پوست انبه جدا کنید و داخل ظرف بریزید. - بافت اطراف هسته را هم روی تخته ی برش بگذارید و با چاقو دو طرف آن را برش دهید. با یک چاقوی کوچک پوست انبه را جدا کرده و آن را به صورت مکعبی خرد کنید.

 

سس سالسای انبه:

 

سس ها جز طعم دهنده های اصلی غذاها هستند .

سالسا یک سس مکزیکی است که تنوع زیاد و مزه ی تندی دارد. سالسای انبه یک خوردنی جذاب و اشتها آور محسوب می شود. می توانید سالسای انبه را به همراه مرغ یا ماهی نوش جان کنید.

 

● مواد لازم جهت تهیه ی سس سالسای انبه :

- انبه یک عدد

- فلفل دلمه ای قرمز یک چهارم فنجان

- پیاز خرد شده یک عدد

- گشنیز خرد شده دو قاشق غذاخوری

- فلفل هالوپینوی خرد شده یک عدد

- آب لیموترش سه قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل به مقدار لازم

 

● طرز تهیه سس سالسای انبه:

-برای تهیه ی سالسای انبه، ابتدا باید انبه اماده شود. نخست پوست انبه را بگیرید و هسته ی آن را خارج کنید سپس آن را خرد کنید.

- فلفل دلمه ای برای اضافه شدن به این سس باید خرد شود در این مرحله فلفل دلمه ای  را هم ریز خرد کنید.

- گشنیز هم که سبزی معطر این سس است را خرد کنید.

- برای مخلوط کردن مواد، یک کاسه ی متوسط بردارید و در آن انبه، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز،  گشنیز، فلفل هالوپینو و آب لیموترش را خوب با هم مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را با مقدار کافی نمک و فلفل طعم دار کنید.

- قبل از مصرف نیاز است که این سس چند ساعتی استراحت کند . بنابراین، روی ظرف را بپوشانید و آن را قبل از سرو به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 

 

سالاد انبه:

می توانید با مخلوط کردن میوه ها و مختلف سالادهای متنوعی را خلق کنید. سالاد انبه یکی از سالاد های جذاب و مقوی است که طرف داران انبه حتی یک بار هم که شده باید آن امتحان کنند.

با تهیه ی این سالاد نه تنها طعم یک سالاد جدید و متفاوت را می چشید،  بلکه ویتامین C، ویتامین A، آهن ،کلسیم، فیبر، پتاسیم .... هم دریافت می کنید. مواد اولیه ی این سالاد برای دو نفر کافی است.

 

●مواد لازم برای تهیه ی سالاد انبه :

-  انبه ی رسیده سه عدد

- فلفل دلمه ای قرمز دو عدد

- پیاز نصف یک عدد

- ریحان تازه ی ریز خرد شده نصف فنجان

-گشنیز تازه ی درشت خرد شده نصف فنجان

● مواد لازم برای تهیه سس سالاد انبه :

- آب لیموترش نصف فنجان

- شکر سفید چهار قاشق چای خوری

- پرک فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری

-روغن سبزیجات دو قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

● طرز تهیه سالاد انبه :

برای تهیه ی سالاد انبه، ابتدا پوست انبه ها را بگیرید و آنها را ریز خرد کنید پیاز و فلفل دلمه ای قرمز را هم خرد کنید .

- پیاز را نگینی خرد کنید و ریحان و گشنیز تازه را نیز خرد کنید .

- در این مرحله باید مواد با یکدیگر مخلوط شوند .یک کاسه ی بزرگ بردارید و در آن انبه های خرد شده، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز، ریحان و گشنیز تازه را بریزید و خوب هم بزنید.  قبل از اینکه سس را روی سالاد بریزید،  آن را برای مدت زمان کافی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

● تهیه ی سس سالاد انبه :

- اکنون  نوبت به درست کردن سس سالاد انبه می رسد. در یک کاسه کوچک آب لیموترش،  شکر سفید،  پرک فلفل قرمز،  روغن،  سبزیجات و نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

کاسه ی سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و سس را روی آن بریزید سالاد را خوب هم بزنید. مجددا چند ساعت دیگر جهت طعم دار شدن بهتر سالاد، ان را در یخچال قرار دهید.

 

ترشی انبه:

ترشی ها در فرهنگ و سنت ایران جایگاه ویژه ای دارند .یکی از ترشی هایی که در ایران و به خصوص نواحی جنوبی کشور تهیه می شود، ترشی انبه است. این ترشی همانند سایر ترشی های جنوبی طعم تندی دارد.

● مواد لازم جهت تهیه ی ترشی انبه :

- انبه ی سبز سه کیلو

-  سیر یک و نیم کیلو

- شکر یک سوم پیمانه

- فلفل قرمز تند ۶ قاشق غذاخوری

- سیاه دانه ۶ قاشق غذاخوری

- تخم گشنیز ۶ قاشق غذاخوری

- گلپر،  نمک و زردچوبه به مقدار لازم

- سرکه یک و نیم لیتر

 

● طرز تهیه ترشی انبه :

- برای تهیه ی این ترشی در ابتدا انبه ها را بشویید و بعد از اینکه پوست آنها را گرفتید، به شکل خلال های بزرگ خرد کنید.

- در این مرحله به انبه های خرد شده نمک و زردچوبه بزنید و آنها را ۲۴ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کمی خشک شوند.

- شکر و کمی زردچوبه به سرکه اضافه کنید و آن را بجوشانید وقتی سرکه خنک شد، سیرها را داخل آن رنده کنید.

- جهت چیدن انبه ها در شیشه به اینصورت عمل کنید: یک ردیف انبه داخل شیشه بچینید و روی آن فلفل قرمز، تخم گشنیز و سیاه دانه بریزید. این کار را آن قدر تکرار کنید که شیشه کاملاً پر شود.

- مخلوط سرکه و سیر را روی انبه ها بریزید و درب شیشه را محکم ببندید شیشه را در جای خنک قرار دهید و یک هفته بعد از آن استفاده کنید.

 

رولت گوشت و انبه:

رولت گوشت و انبه یک غذای کاملاً رژیمی است و این غذا برای رژیم های غذایی لاغری توصیه می شود، زیرا کالری بالایی ندارد. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود

است.

 

●مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و انبه:

- فیله گوشت بدون چربی و خردشده  ۲۵۰ گرم . - نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم

- روغن زیتون به میزان لازم

- خمیر فیلو ۱ بسته

- پیازچه خردشده ۲ ساقه

- انبه نگینی شده ۱ عدد

- برگ نعناع پاک شده ۲۰ گرم برگ

-ریحان پاک شده ۲۰ گرم

-برگ گشنیز پاک شده ۲۰ گرم

● مواد لازم برای تهیه سس :

- آب لیموترش ۴ قاشق سوپخوری

- سس ماهی ۲ قاشق سوپخوری

- فلفل قرمز بدون تخم و خردشده ۱ عدد

- سیر کوبیده شده ۱ حبه

 

●طرز تهیه رولت گوشت و انبه:

ابتدا باید گوشت را اماده کنیم .گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید. سپس با مقداری روغن ان را چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد،  سپس به صورت تکه های نازک خرد کنید.

- در این مرحله به سراغ خمیر می رویم .ورقه های خمیر فیلو را به صورت مربع های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.

رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر،  که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

رولت گوشت و انبه را در ظرف موردنظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.

این رولت ها را می توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگهداری کنید و موقع مورد نظر ان را سرو کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آنها می شود.

 

اسنک مرغ با انبه:

اسنک ها غذاهای دارد اسانی هستند. چون زمان اندکی برای تهیه ی انها صرف می شود و غالبا طعم دلپذیری دارند با سبک زندگی امروزی، سازگار و مطابق است. اسنک مرغ و انبه یک غذای راحت و مقوی است، زیرا در تهیه ی ان از انبه ی پر خاصیت استفاده شده و پروتئین ان نیز از مرغ تامین می شود.

 

● مواد لازم جهت تهیه ی اسنک مرغ و انبه :

- پیازچه خرد شده ۱/۴ پیمانه

- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

- فلفل چیلی خردشده ۱ تا ۲ عدد

-انبه ۳ عدد

- ران مرغ ۶ عدد

- سیر رنده شده ۱ حبه

- عسل  ۲ قاشق غذاخوری

- پیاز متوسط ۱ عدد

- نان باگت فرانسوی به تعداد لازم

 

● طرز تهیه اسنک مرغ و انبه:

- برای شروع ابتدا ۲ انبه را خرد کنید و در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن به همراه فلفل چیلی هم بزنید، تا صاف و یکدست شوند.

- سپس در یک قابلمه مخلوط انبه را با پیاز، سس باربيكيو، عسل، سیر و فلفل سیاه مخلوط کنید و هم بزنید.

- ران های مرغ را به سس تهیه شده در قابلمه اضافه کنید و خوب اغشته به این سس کنید و بگذارید با حرارت کم همه ی مواد باهم به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزند.

- بعد از پخته شدن مرغ ها آنها را از قابلمه خارج کنید واجازه دهید خنک شوند و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. سپس مرغ ها را ریش ریش کنید و روی نان های باگت .بگذارید انبه باقیمانده را ریز خرد کنید و روی هر کدام از نان ها یک تکه انبه قرار دهید.

- در صورت تمایل از سس داخل قابلمه نیز کمی می توانید به مرغ های خرد شده ی روی نان باگت اضافه کنید.

- در آخر روی اسنک ها را با پیازچه تزئین کنید.

 

خورش مرغ و انبه:

خورش ها جز غذاهای سنتی و مقبول ایرانی هستند . خورش انبه یک خورش جدید و متفاوت است که می تواند به سفره ی شما رنگ و زیبایی خاصی دهد.

● مواد لازم جهت تهیه ی خورش مرغ و انبه:

- آرد ۲ قاشق سوپخوری

- نمک و فلفل به میزان لازم

- فیله ی مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم

- کره ۴۰ گرم

- پیازچه ی خرد کرده ۳ ساقه

- زنجفیل تازه و رنده کرده ۲ قاشق سوپخوری

- انبه ی خرد کرده ۲ عدد

- پودر کاری ۳ قاشق چای خوری

- آب مرغ ۲۰۰ میلی لیتر

- ماست تازه ۱۰۰ میلی لیتر

-  پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم

- برگ نعناع برای تزئین به میزان لازم

 

● طرز تهیه خورش مرغ و انبه :

- ابتدا آرد را با نمک و فلفل مخلوط کنید. فیله ها را در آرد بغلتانید و در نیمی از کره تفت دهید و کنار بگذارید. آنگاه در ظرف مناسبی باقیمانده ی کره را روی شعله ی گاز آب کنید.  پیازچه و زنجفیل را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

- سپس انبه ی پوست گرفته و نکینی خرد شده و پودر کاری را بیفزایید و به مدت یک سپس دقیقه تفت دهید.

- در این مرحله آب مرغ را اضافه نمایید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا بجوشد.

-  ماست و مرغ سرخ کرده را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا خورش ارام ارام جا بیفتد.

-  حالا خورش آماده را درون ظرف بریزید و با پودر نارگیل و نعنا تزئین نمایید.

 

انبه پلو:

 

برنج جز لاینفک غذای ایرانی و سفره های انها می باشد. در این قسمت سعی داریم چگونگی طبخ پلوی انبه را با هم بررسی کنیم.

اگر دنبال تنوع هستید و می خواهید غذای جدیدی را امتحان کنید پلو انبه همان چیزی است که دنبالش می گردید. این پلوی بدون گوشت، سالم و خوشمزه،  برای دوستداران انبه عالی است و خیلی راحت و فوری تهیه می شود.

 

● مواد لازم جهت تهیه ی انبه پلو:

- برنج خام ۱ پیمانه

- انبه خردشده یا کمپوت انبه ۱/۲ پیمانه + ۱/۴ پیمانه

- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

- گشنیز خردشده ۱/۴ پیمانه

- آب مرغ یا سبزیجات ۲ پیمانه

- پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری

- نمک و فلفل به مقدار کافی

- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

 

● طرز تهیه ی انبه پلو:

- ابتدا انبه را خرد کرده و به تکه های نگینی اندازه کنید .همه تکه های انبه را با یک قاشق آبلیمو و مقداری فلفل مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه از آن را همراه با ۱/۴ پیمانه گشنیز داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا انبه کاملاً پوره شود. در صورت لزوم دو قاشق آب به آن اضافه کنید تا راحت مخلوط شود.

- قابلمه ای را روی شعله متوسط قرار دهید و روغن زیتون را کف آن بریزید برنج و زنجبیل را داخل روغن داغ شده بریزید و هم بزنید تا از روغن پوشیده شود. بعد از حدود ۱ دقیقه پوره انبه، نمک، فلفل و آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

- اجازه دهید مخلوط داخل قابلمه به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. حدود ۲۰ دقیقه بگذارید روی شعله پخته شود. سپس درب قابلمه را بردارید و با یک چنگال دانه های برنج را از هم بازکنید.

- شعله ملایم بماند تا برنج کاملاً پخته

- ۱/۴ پیمانه انبه ی باقی مانده را ریز خرد کنید و مقداری گشنیز یا جعفری خرد کنید و به ان اضافه کنید . این مخلوط را به مدت ۲- ۳ دقیقه روی برنج بریزید تا همراه بخار برنج نرم شود.

- موقع سرو کردن برنج مخلوط روی برنج را جدا کنید و کنار بگذارید و سپس بعد از سرو کردن و کشیدن برنج داخل قابلمه ، این مخلوط را روی سطح کل برنج پخش کنید.

 

 

اسموتی های انبه :

اسموتی ها نوشیدنی های گوارایی هستند که بویژه در فصل گرما و تابستان بسیار طرف دار دارند . اسموتی های متنوعی با انبه قابل تهیه است . در این بخش به معرفی دو اسموتی انبه می پردازیم و بقیه را جهت اطلاع نام می بریم .

 

اسموتی انبه و گردو :

اسموتی انبه یک اسموتی فوق العاده مقوی است و برای افرادی که دوران نقاهت بیماری را می گذرانند و کودکانی که رشد خوبی ندارند و یا ضعف دارند، مفید است.

 

●مواد لازم جهت تهیه ی اسموتی انبه و گردو:  

- دو عدد انبه

-  دو عدد گردوی خرد شده

- دو لیوان شیر

- یک قاشق غذاخوری خامه

- نصف پیمانه بستنی

- ابتدا برای خرد شدن ، گردوها را در میکسر بریزید تا به خوبی خرد شود.

- سپس در این مرحله انبه را پوست کنده و از هسته جدا کنید وانبه را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس و یکنواخت شود.

- تمامی مواد اولیه به جز خامه را به میکسر اضافه نمایید و مخلوط کن را روشن کنید تا مایه یک دستی ایجاد شود. حال خامه را نیز به مواد خود اضافه کنید و مجدد آنها را ترکیب نمایید.

- اکنون اسموتی شما اماده است در لیوان مخصوص سرو کردن بریزید و ان را نوش جان کنید.

 

اسموتی انبه، موز و بستنی :

این اسموتی چون بستنی دارد و خنک است، بسیار مناسب فصل تابستان است.

● مواد لازم جهت تهیه ی اسموتی انبه، موز و بستنی:

- ۱/۵ لیوان شیر

- نصف لیوان بستنی

- دو عدد موز

- نصف یک انبه ی درشت

- یک قاشق غذاخوری خامه

 

● طرز تهیه ی اسموتی انبه، موز و بستنی:

- ابتدا باید انبه را شسته ، پوست بگیرید و بدون هسته ان را خرد کنید. باید انبه در میکسر له شود با کمی شیر ان را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید.

- موز هم باید  میکس شود. نصف یک موز را نگه دارید جهت تزئین اخر . بقیه ی موز به همراه خامه، بستنی و مابقی شیر را در میکسر بریزید تا کاملا یکنواخت شوند.

- مخلوط حاصل را در لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با حلقه های موز ان را تزیین کنید و میل کنید.

 

فرنی انبه :

فرنی جز سهل الهضم ترین غذاها می باشد. فرنی حتی برای نوزادانی که تازه غذای کمکی استفاده می کنند، مفید است . در این قسمت طرز تهیه ی فرنی انبه را با هم مرور می کنیم .

● مواد لازم جهت تهیه ی فرنی انبه :

- سه قاشق سوپخوری آرد برنج

- یک قاشق سوپخوری آرد نشاسته

- دو لیوان شیر

- نصف پیمانه شکر

- یک قاشق سوپخوری گلاب

-  ۲ قاشق سوپخوری خامه

- یک عدد انبه

- ۳۰ گرم کره

ابتدا شیر را در حالتی که سرد است درون یک قابلمه بریزید ولی قابلمه را روشن نکنید . آرد برنج و نشاسته را به شیر سرد  بیفزایید و مخلوط کنید تا کاملا ارد ها در شیر یکنواخت شوند.

- حرارت زیر قابلمه را روشن کنید وتا به حوشرامدن شیر به ارامی هم بزنید .بعد از این که شیر جوش آمد آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

- سپس شکر را به مواد اضافه کنید و تا زمان حل شدن به هم زدن ادامه دهید.

- در مرحله ی بعد گلاب و کره را درون فرنی اضافه کنید.

- انبه ها را بسیار ریز کنید و درون غذا ساز له نمایید. حال ترکیب خامه و پوره انبه را مخلوط کنید و سپس به فرنی در مرحله اخر که غلظت فرنی مناسب شده است بیفزایید. یکی دو دقیقه اجازه دهید فرنی با انبه بجوشد تا دسر خوشمزه شما آماده شود .ان را در کاسه ی مورد نظر بریزید و بعد از تزیین با زعفران اب زده و یا گلسرخ سرو کنید.

 

دسر تخم شربتی انبه و ژله:

●برای تهیه این دسر مواد زیر لازم است:

-  یک بسته پودر ژله دلخواه

- یک لیوان بستنی وانیلی

- به مقدار لازم تخم شربتی

- یک بسته پودر ژله انبه

-  برای آماده سازی این ژله دو رنگ خوشمزه، ابتدا باید پودر ژله دلخواه خود مانند آلوورا یا توت فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کنید. - بعد از خنک شدن بستنی وانیلی را به آن بیفزایید و مواد را ترکیب کنید تا کاملا یک دست شوند.

-  در مرحله بعد کمی تخم شربتی را که از قبل خیس شده درون آن بریزید . مقدار تخم شربتی به دلخواه می باشد .

- پودر ژله انبه را در یک لیوان آب جوش حل کنید. سپس کمی انبه خرد شده را درون آن بریزید و در نهایت کمی بستنی وانیلی را به ترکیب خود اضافه نمایید.

- ابتدا ژله ی دلخواه که با بستنی مخلوط کردید در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کمی نیم بند شود.

 - سپس تمای  مواد را که با پودر ژله ی انبه و انبه مخلوط کرده اید، در قالب خود ریخته و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی ببندد و آماده سرو شود.

- برای خارج کردن ژله از قالب، مدت کوتاهی ان را روی کابینت قرار دهید و اطراف ظرف را با کمک دست از ژله جدا کنید. می توانید قبل از ریختن مایه ی ژله در قالب، ابتدا قالب را خیس کنید تا بعد از اماده شدن ژله به راحتی از قالب جدا شود .

برچسب ها: رسپی, دستور پخت, انبه
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.