مجله خوراکی ها تغذیه و رژیم درمانی
نوشیدنی های تابستانه ی هندوانه

نوشیدنی های تابستانه ی هندوانه

سمانه سادات متینی سمانه سادات متینی در 09 تیر 1402 magfood.ir/4A
فهرست مطالب

نوشیدنی های خنک در فصل تابستان بسیار لذت بخش هستند و تحمل  گرمای هوای را ممکن می کنند . اسموتی هندوانه در این روزهای گرم تابستان گزینه مناسب و لذت بخشی است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید . از خواص هندوانه می توان به فوایدان  برای استخوان ها ، خنک کردن کبد ، تعادل دمای بدن و داشتن ترکیبات  آنتی اکسیدان ..... اشاره کرد . اسموتی نوعی نوشیدنی است که با پوره کردن مواد در مخلوط کن درست می شود . اسموتی معمولا دارای پایه مایع است مانند آب میوه یا شیر ،  ماست یا بستنی است . ممکن است مواد دیگری مانند میوه ها سبزیجات ، شیر غیر لبنی ، یخ خرد شده ، پودر آب پنیر یا مکمل های غذایی نیز اضافه شود. در این دستور طرز تهیه ی اسموتی های دیگر هندوانه را نیز خواهیم داشت .

اسموتی هندوانه :

مواد لازم برای طرز تهیه اسموتی هندوانه :

- هندوانه ۱/۲ هندوانه متوسط

- شیر یک لیوان

- عسل ۱ قاشقغذاخوری

- يخ به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسموتی هندوانه

مرحله ی اول :

آماده کردن مواد لازم برای تهیه ی اسموتی .

هندوانه را با آب شسته و در یک سینی بگذارید ،  سپس با یک کادر متوسط هندوانه را خرد کنید و با چاقو هسته های هندوانه را جدا کنید .

برای تهیه ی این اسموتی عسل نیاز است .اگر عسل داخل یخچال نگه داری می شود آن را بیرون آورده تا هم دمای محیط شود . اگر برای تهیه ی این اسموتی  از شیر محلی استفاده می کنید ،  باید شیر را بجوشانید و اجازه دهید  کمی سرد شود سپس در داخل یخچال بزارید تا کاملا سرد شود .

مرحله  ی دوم :

مخلوط کردن مواد اسموتی است .هندوانه های خرد شده را در مخلوط کن بریزید سپس شیر را از یخچال خارج کرده و به هندوانه اضافه کنید . یک قاشق غذاخوری عسل را نیز اضافه کرده و در صورت تمایل یخ را نیز اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کرده و مخلوط کنید . وقتی تمام مواد به خوبی ترکیب شدند مخلوط کن را خاموش کنید.  اسموتی را در لیوان یا ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و آن را می توانید با تکه های هندوانه یا چند برگ نعنا تزیین کنید .

و از خوردن این اسموتی لذت ببرید .

اسموتی هندوانه با بستنی و موز :

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه با بستنی و موز : 

- هندوانه خرد و هسته گرفته شده ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

- موز ۱ عدد

- بستنی با طعم دلخواه ۱/۲ لیوان دسته دار

فرانسوی

- برگ نعنا و برش هندوانه برای تزیین به میزان دلخواه

● طرز تهیه ی اسموتی هندوانه با بستنی و موز :

- برای درست کردن اسموتی هندوانه و موز و بستنی باید هندوانه را خرد و هسته های آن را جدا کنید . برشهای هندوانه را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند . سپس آنها را در مخلوط کن بریزید و بستنی و موز را اضافه کنید.

- مخلوط کردن هندوانه ها در میکسر را تا جایی ادامه دهید که همه مواد کاملا یکدست شوند . اسموتی هندوانه را در لیوان سرو و با برش های هندوانه و برگ نعنا تزیین کنید . شما می توانید از انواع میوه های تابستانی برای تزیین اسموتی استفاده کنید .

اسموتی هندوانه و پرتقال :

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و پرتقال

- هندوانه خرد شده و هسته گرفته شده ۲ لیوان

دسته دار فرانسوی

- آب نارنگی یا پرتقال ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

- شکر یا عسل ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی

- آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری

- برگ نعنا خرد شده ۱ قاشق غذاخوری برگ نعناع و برش های هندوانه برای تزیین به میزان دلخواه

● طرز تهیه اسموتی هندوانه و پرتقال :

- برای تهیه اسموتی هندوانه با پرتقال در اولین مرحله باید پوست هندوانه و هسته ها را جدا کنید . هندوانه ها را به قطعات کوچکتر برش بزنید و در فریزر بگذارید ، حداقل ۲ ساعت صبر کنید تا یخ بزنند .

بعد از یخ زدن تکه های هندوانه را در مخلوط کن بریزید .

در این مرحله باید اب پرتقال نیز به هندوانه های داخل مخلوط کن اضافه شود . اب پرتقال را خانگی تهیه کنید برای خوشمزه تر شدن اسموتی . به دلخواه خودتان می توانید اب پرتقال را صاف کنید و یا پالپ دار ان را به مخلوط کن اضافه کنید . همچنین شکر و نعنای خرد شده و آبلیمو را نیز به مخلوط کن ، اضافه کنید . همه مواد را به هم بزنید تا یک مخلوط یکدست داشته باشید . اسموتی هندوانه را در لیوان بریزید و با برگ نعناع و برش های هندوانه تزیین کنید .

رنگ این اسموتی بعلت ترکیب رنگ هندوانه و پرتقال جذاب و متفاوت است .

اسموتی هندوانه و کیوی :

این اسموتی ، یک اسموتی تابستانه - پاییزی است . در صورتی که معده ی قوی دارید و یا طبع گرم دارید از این اسموتی استفاده نمایید . این اسموتی برای افرادی که طبع سرد و یا مشکلات گوارشی و معده ای  دارند ، مناسب نیست .

●مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و کیوی :

- هندوانه ی خرد شده و هسته گرفته شده ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

- کیویپوست کنده و خرد شده ۱ عدد

- آب سیب طبیعی ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی

- برش های میوه برای تزیین به میزان لازم

● طرز تهیه اسموتی هندوانه و کیوی :

در اولین مرحله از طرز تهیه اسموتی هندوانه ، پوست هندوانه را بگیرید و هسته های آن را جدا کنید . پوست کیوی را هم بگیرید آن را به صورت حلقه ای برش بزنید . برش های هندوانه و کیوی را جدا جدا در ظرف های  مناسب یا پلاستیک زیپ دار بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند .

بعد از ۳ تا ۴ ساعت میوه ها را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید . به مدت ۱ دقیقه مواد را مخلوط کنید . بعد از یکنواخت شدن مخلوط هندوانه و کیوی ،  آب سیب را اضافه کنید و یک دور دیگر هم بزنید . مخلوط یکدست اسموتی هندوانه را در لیوان مناسب ریخته و سرو کنید روی اسموتی را با برش های میوه تزیین کنید .

در صورت تمایل برای شیرین شدن طعم این اسموتی می توانید از شکر یا عسل استفاده کنید .

اسموتی هندوانه و شاه توت :

این اسموتی کاملا صفرا بر است و برای خنک کردن کبد  و کاهش صفرای بدن که در تابستان غلیان دارد ، توصیه می شود . افرادی طبع سرد و غلبه ی بلغم دارند ، کودکان ، سالمندان و افراد کم توان از ان استفاده نکنند .  

● مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و شاتوت

- هندوانه ی خرد و هسته گرفته شده ۲ لیوان

دسته دار فرانسوی

- شاتوت ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

- خامه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

- شکر یا عسل جهت شیرین شدن اسموتی ۱ قاشق غذاخوری

● طرز تهیه ی اسموتی هندوانه و شاه توت :

اگر می خواهید بدانید آب هندوانه با چی خوشمزه میشه پس این اسموتی هندوانه شاتوت را امتحان کنید  . برای درست کردن اسموتی هندوانه و شاتوت ابتدا پوست هندوانه را بگیرید و هسته های آن را جدا کنید .

برای اماده سازی شاه توت نیز ساقه های سبز و باریک شاه توت را جدا کنید ‌ برش های هندوانه و شاتوت های شسته شده را جدا جدا در ظرف در دار در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند . بعد از ۳ ساعت آنها را در مخلوط کن بریزید . به مخلوط  شاتوت و هندوانه ی یکدست شده در مخلوط کن  ، خامه و شکر را اضافه کنید . ۲ دقیقه مواد را به هم بزنید تا کاملا یکدست شوند .

مخلوط حاصل شده را در لیوان ریخته و با شکلات چیپسی و یا دانه های انگور یاقوتی ان را تزئین کنید .

اسموتی هندوانه و عرقیات گیاهی :

در این اسموتی چون از عرقیات با طبع گرم‌مانند هل ، بهار نارنج ، نعناع و ... بنا به دلخواه و سلیقه ی خودتان می توانید استفاده کنید ، برای افراد با معده ی ضعیف و طبع سرد قابل استفاده است .

● مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه با عرقیات گیاهی :

-  هندوانه پوست و هسته گرفته شده ۲ لیوان

دسته دار فرانسوی

- عرق بیدمشک ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی یا سایر عرقیات بنا به دلخواه

- گلاب ۱ قاشق غذاخوری

- عرق هل ۱ قاشق چای خوری

- شکر یا عسل ۱ قاشق غذاخوری

● طرز تهیه ی اسموتی هندوانه و عرقیات گیاهی :

- هسته هندوانه را جدا کنید و مغز آن را برش زده و در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند . بعد از ۲ ساعت آن را به همراه شکر یا عسل در مخلوط کن بریزید تا کاملا له شود . عرق بیدمشک ، گلاب و هل را اضافه کنید و یک دور دیگر مخلوط کن را روشن کنید . بعد از یکدست شدن مواد اسموتی هندوانه را در لیوان بریزید و تزیین و سرو کنید .

اسموتی هندوانه و لیمو :

این اسموتی به علت داشتن لیمو و تخم شربتی ، علاوه بر احساس خنکی بعد از نوشیدن ان ، باعث رفع عطش و تامیا اب بدن می شود .

● مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و ليمو :

- هندوانه  ی پوست و هسته گرفته شده ۲ لیوان

دسته دار فرانسوی

- لیمو ترش ۱/۴ از یک عدد لیمو ترش

- عسل یا شکر ۱ قاشق چای خوری

- گلاب ۱ قاشق چای خوری

- تخم شربتی با خاکشیر ۱ قاشق چای خوری

● طرز تهیه ی اسموتی هندوانه و لیمو :

در ابتدا پوست و هسته های هندوانه را جدا کنید و در ظرف مخصوص  به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند . لیموترش را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های ان را خارج کنید و یک قسمت را جدا کنید پوست لیمو را جدا نکنید تا عطر آن حفظ شود .

ابتدا تکه های یخ زده ی هندوانه را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست و بدون پالپ شود .

سپس در مخلوط کن حاوی هندواته ی نیکس شده ، ۱/۴ لیمو تکه های یخ زده ، عسل یا شکر ، تخم شربتی و عرق گلاب و عرق هل را بریزید و با هم کاملا مخلوط کنید. وقتی اسموتی یکدست شد آن را در لیوان بریزید و به صورت سرد ، سرو و نوش جان کنید .

بهتر است کمی قبل تر تخم شربتی ها را رر گلاب خیس کنید تا کاملا لعاب دار و اماده ی نوشیدن شوند .

اسموتی هندوانه و نعناع :

این اسموتی به علت داشتن نعناع عطر و طعم ویژه ای دارد .

● مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و نعناع :

- برگ نعنا خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

- پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای خوری

- آب لیمو ترش تازه ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته دار - آب سیب یا پرتقال تازه ۱/۲ لیوان فرانسوی

دسته دار

- هندوانه خرد شده ۴ لیوان فرانسوی دسته دار

- شکر ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته دار

- برگ نعناع برای تزیین به مقدار لازم

● طرز تهیه ی اسموتی نعناع و هندوانه :

برای درست کردن نوشیدنی با هندوانه قبل از هر چیزی باید تخمه های هندوانه را جدا کنید و آن را به تکه های کوچک تقسیم نمایید . سپس هندوانه را در فریزر قرار دهید تا برای چند ساعت یخ

بزند .

بعد از حدود ۴ ساعت هندوانه منجمد را همراه با آب سیب یا پرتقال ، شکر آب لیموترش ، پوست لیمو و نعنای خرد شده داخل مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید . تا یکنواخت و یکدست شدن اسموتی مخلوط کردک ان را ادامه دهید .در انتها اسموتی خوشمزه را در لیوان بریزید و با برگ تازه نعناع تزیین کنید .

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و

انبه

هندوانه خرد شده ۱ لیوان فرانسوی دسته دار انبه منجمد شده و خرد شده ۱ لیوان فرانسوی

دسته دار

موز منجمد شده: ۱/۲ عدد

ماست کم چرب ۱ لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه

برای درست کردن اسموتی هندوانه و انبه ابتدا باید هندوانه خرد شده را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید سپس هندوانه را در لیوان مورد نظر .بریزید حالا انبه منجمد خرد شده و موز و ماست کم چرب را به خوبی با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

میوه های میکس شده را روی هندوانه بریزید تا اسموتی شما ظاهر جذابتری پیدا کند این اسموتی فوق العاده خوشمزه است و نیازی به اضافه کردن شکر و عسل ندارد.

اسموتی هندوانه و انبه :

این اسموتی هم جهت احساس خنکی و بر طرف شدن تشنگی در تابستان مفید است و هم بعلت داشتن انبه مقوی است .

● مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و انبه :

- هندوانه خرد شده ۱ لیوان فرانسوی دسته دار - انبه منجمد شده و خرد شده ۱ لیوان فرانسوی

دسته دار

- موز منجمد شده ۱/۲ عدد

- ماست کم چرب ۱ لیوان فرانسوی دسته دار

● طرز تهیه ی اسموتی هندوانه و انبه :

برای درست کردن اسموتی هندوانه و انبه ابتدا باید هندوانه ی پوست گرفته ، بدون هسته و  خرد شده را در ظرف مخصوص بریزید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود . سمس ان را در  مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید .  سپس هندوانه را در لیوان مورد نظر بریزید . انبه را نیز باید پوست بکنید و خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود . سپس انبه ی منجمد شده را در مخلوط بریزید .‌ موز هم باید خرد شود و منجمد شود و به انبه ی منجمد خرد شده در مخلوط کن اضافه شود . ماست کم چرب را هم به مخلوط کن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود .

میوه های میکس شده را روی هندوانه بریزید تا اسموتی شما ظاهر جذاب تری پیدا کند . این اسموتی فوق العاده خوشمزه است و نیازی به اضافه کردن شکر و عسل ندارد .

اسموتی سیب و هندوانه :

● مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و سیب :

- هندوانه ۱/۲ یک عدد

- سیب گلاب: ۳۰۰ گرم

- عرق نعنا ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته دار

- یخ به مقدار لازم

- شکر ۲ قاشق غذاخوری

● طرز تهیه اسموتی هندوانه و سیب :

برای درست کردن اسموتی هندوانه و سیب ابتدا باید هندوانه را خرد کنید و هسته آن را جدا کنید . سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید . پوست و هسته سیب گلاب ها را هم جدا کنید و آنها را نیز خرد کنید و به مخلوط کن اضافه کنید .

یخ و شکر را هم به سایر مواد اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید . در نهایت مقداری عرق نعنا به اسموتی اضافه کند و آن را در لیوان مورد نظرتان بریزید و میل کنید .

اسموتی خامه و هندوانه :

جهت تهیه ی این اسموتی لازم نیست هندوانه و سایر میوه ها ابتدا یخ بزنند . دستور این اسموتی متفاوت را با هم بررسی می کنیم .

- مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه با خامه :

- هندوانه خرد شده ۲ لیوان فرانسوی دسته دار

- موز: ۱ عدد

- خامه قنادی یا :صبحانه ۱ لیوان فرانسوی دسته دار

- یخ به مقدار لازم

● طرز تهیه ی اسموتی هندوانه و خامه :

برای تهیه اسموتی هندوانه و خامه ابتدا باید پوست موز را جدا کنید . دانه های هندوانه را جدا کنید و آن را همراه با موز داخل مخلوط کن بریزید . دستگاه را روشن کنید تا میوه ها به خوبی با هم میکس شوند . در مرحله ی بعدی خامه و یخ را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید در انتها اسموتی را در لیوان مورد نظرتان بریزید و میل کنید .

 

برچسب ها: اسموتی, هندوانه, رسپی
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.