مجله خوراکی ها دستورهای غذایی نوشیدنی سایر نوشیدنی ها
طرز تهیه دالگونا (قهوه مخملی)

طرز تهیه دالگونا (قهوه مخملی)

مریم شیاسی مریم شیاسی در 25 تیر 1403 magfood.ir/6g
مواد لازم
مواد لازم میزان
آب 6 قاشق چای خوری
- حتما از آب گرم باید استفاده کرد.
سس شکلات
جایگزین
- پودر دارچین - پودر کاکائو
به مقدار لازم
- برای تزئین کردن نوشیدنی
شیر گاو پرچرب
جایگزین
- شیر گاو کم چرب
1 پیمانه
عسل
جایگزین
- شکر سفید
2 قاشق چای خوری
قهوه فوری 2 قاشق چای خوری

قدمت قهوه دالگونا بسیار زیاد است که مربوط به کره جنوبی می شود.نام های دیگر این نوشیدنی ، قهوه مخملی و قهوه پف دار است.تهیه ی آن بسیار آسان بوده و تنها به سه قلم مواد برای درست کردنش نیاز است در ضمن می توان بدون نیاز به دستگاه های قهوه ساز آن را درست و نوش جان کرد.

 

در ابتدا باید قهوه فوری ، عسل یا شکر(به صورت دلخواه) و آب گرم را به مقداری که در دستور گفته شد درون ظرف مورد نظر بریزید و در مرحله ی بعدی با همزن به قدری مواد را هم بزنید تا به صورت فوم (به رنگ قهوه ای روشن) در بیاید؛ سپس شیر گرم یا سرد را به ظرف سرو مورد نظر بریزید(این نوشیدنی متعلق به گروه آیس کافی می باشد یعنی آن را به صورت سرد باید سرو کرد ولی میتوانید به صورت گرم هم سرو کنید.)در مرحله بعدی فوم که از قبل آماده شده را بر روی شیر بریزید و در نهایت به آن یخ اضافه کنید ؛ میتوانید این نوشیدنی را با سس شکلاتی، پودر کاکائو یا پودر دارچین تزئین و میل کنید.نوش جان.

0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.