مواد لازم | میزان |
آرد سه صفر (آرد شیرینی)
جایگزین
- آرد گندم
|
180 گرم - یک لیوان فرانسوی پر و یک نصف |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
دارچین |
1 قاشق غذاخوری - دارچین باید به صورت پودر استفاده شود |
شکر سفید | 130 گرم |
شکر قهوه ای | 1 قاشق غذاخوری |
شیر گاو پرچرب |
100 گرم - نصف لیوان فرانسوی |
نمک | 1 پینچ |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
کره
جایگزین
- روغن مایع
|
120 گرم |
گردوی خرد شده | 1 پیمانه |
ابتدا، کره هم دمای محیط را 2 الی 3 دقیقه با شکر، هم بزنید تا یکدست بشود، بعد تخم مرغ ها را تک به تک اضافه کنید، کامل مخلوط کنید (تخم مرغ ها زیاد نیاز به همزدن ندارد) بعد وانیل را اضافه کنید و مجدد به طور کامل مخلوط کنید.
سپس شیر را اضافه کنید، در حد مخلوط شدن هم میزنیم وظرف مواد کیک را کنار میگذاریم.
بعد آرد را با بکینگ پودر و نمک در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و در مواد کیک الک میکنیم.( نیازی به لیسک ندارد و شما با همزن میتوانید مواد را به طور کامل هم بزنید) وقتی مواد کامل مخلوط شد، برای اینکه شما مطمئن شوید که ته ظرف شما مواد ته نشین نشده، یک دور کامل با لیسک آن را هم بزنید.
حالا برای ته قالب کیک، میتوان از مخلوط آرد و روغن استفاده کرد و با قلم مو آن را چرب کرد، تا کیک به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، یا میتوان به جای آن از کاغذ روغنی استفاده کرد.(در این دستور با توجه به نوع قالب که مستطیل می باشد، استفاده از کاغذ روغنی توصیه میشود.)
سپس نصف آن را ته قالب میریزیم، حالا گردو، دارچین و شکر را کامل باهم مخلوط کنید وروی مواد کیک بریزید، بعد هم بقیه مواد را روی آن بریزید و کامل صافش کنید، سپس داخل فری که از یک ربع قبل گرم شده بگذارید و 40 دقیقه بعد کیک ما آماده است، امیدوارم این کیک را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
-قالب مستطیل ۱۰ در ۲۰ یا قالب گرد ۱۸ تا ۲۰ سانت
-دمای ۱۷۵ درجه فر گازی
-۱۶۰ درجه فر برقی
-حدودا به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
-بهتره که مواد میانی رو دو لایه بریزید تا بیشتر با بافت کیک مخلوط شود.(یعنی ۱/۳ از مواد کیک رو بریزید، بعد مواد میانی، دوباره یک سوم مواد کیک، مواد میانی، آخر هم مواد کیک را اضافه کنید.)