مواد لازم | میزان |
آرد سه صفر (آرد شیرینی) | 2 پیمانه |
اسانس موز
جایگزین
- دارچین
|
1 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چای خوری |
روغن گیاهی | 0.5 پیمانه |
سرکه سفید | 2 قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای | 1 پیمانه |
شیر گاو پرچرب | 1 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
گردوی خرد شده | 0.5 پیمانه |
این کیک در دو بخش آماده خواهد شد، که یک بخش آن مربوط به مواد خشک است و بخش دیگر آن مربوط به مواد تر است.( این کیک فاقد تخم مرغ است و به جای آن از جوش شیرین استفاده میشود توجه نمایید که جوش شیرین شما تازه باشد تا مشکلی در پف کیک به وجود نیاید.)
ابتدا آردی را که از قبل الک کرده ایم، همراه با شکر قهوه ای، وانیل و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین را با هم خوب مخلوط کرده و در ظرف به صورت جداگانه، آن را کنار میگذاریم.
بعد در ظرفی دیگر این مواد خیس را با هم ترکیب میکنیم; در این مرحله در ابتدا، شیر و روغن گیاهی و موز پوره شده (موز را با چنگال یا مخلوط کن پوره کرده ایم) را با هم ترکیب میکنیم و در انتها سرکه سفید را اضافه میکنیم. در اینجا مواد خیس را با لیسک به خوبی هم زده تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
در این مرحله ما دوظرف مملو از مواد خشک و تر داریم، حالا باید مواد خیس آماده شده را به ظرف پر از مواد خشک اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم تا مواد کیک ما بافت یکدستی به خود بگیرد و کاملا باهم ترکیب شود.
حالا برای ته قالب کیک، میتوان از مخلوط آرد و روغن استفاده کرد و با قلم مو تمام قالب را چرب کرد، تا کیک به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، یا میتوان به جای آن از کاغذ روغنی استفاده کرد. (در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن کیک از قالب توصیه میشود، زیرا اگر از مخلوط آرد و روغن استفاده شود، باید اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از قالبش جدا کرد، اگر زمانیکه کیک داغ است آن را جدا کنید، کیک شما کاملا خورد میشود.)
سپس در این مرحله مواد کیک را در قالب ریخته و بنا به سلیقه روی کیک را با گردو تزئین میکنیم. بعد کیک را در فری که از یک ربع قبل کاملا گرم شده، با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 50 – 60 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.
-بسته به دمای فر شما ، زمان پخت کیک تغییر میکند.