مجله خوراکی ها دستورهای غذایی کیک و شیرینی کیک
کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی

محدثه ابراهیمی محدثه ابراهیمی در 31 تیر 1402 magfood.ir/4V
مواد لازم
مواد لازم میزان
آرد سه صفر (آرد شیرینی)
جایگزین
- آرد گندم
2 پیمانه
- میتوان از مخلوط آرد شیرینی و گندم استفاده کرد، توصیه میشود آرد شیرینی 2/3 و آرد گندم 1/3 باشد.
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
توت فرنگی به مقدار لازم
- برای تزئین به کار میرود
روغن مایع یک و نیم پیمانه
- 3/4 پیمانه برای برای کیک و 1/2 پیمانه در طرز تهیه سس شکلات استفاده میشود.
شکر سفید
جایگزین
- شکر قهوه ای
یک و سه چهارم پیمانه
- یک پیمانه کامل برای کیک استفاده میشود و سه چهارم پیمانه برای تهیه سس شکلات به کار برده میشود
شیر گاو پرچرب 2 پیمانه
- یک پیمانه برای مواد کیک به کار میرود و یک پیمانه برای تهیه سس شکلات استفاده میشود
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر کاکائو 7 قاشق غذاخوری
- 3 قاشق در مواد کیک و 4 قاشق در تهیه سس شکلات استفاده میشود.

طرز تهیه


ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن میزنیم تا کرمی رنگ،حجیم و کش دار شود. (مراقب باشید که اگر قطرات تخم‌مرغ ، به اطراف ظرف پاشیده است، آن را با لیسک کاملا جمع و سپس با موادتان ترکیب کنید، تا کیک شما بوی تخم مرغ نگیرد.) 

سپس شیر و روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن خاموش هم بزنید.

در ادامه آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را که از قبل در ظرفی جداگانه خوب با هم ترکیب نموده اید، برداشته و کم کم نیمی از مخلوط آرد را در مواد کیک، الک کنید و با همزن خاموش به آرامی به‌ صورت دورانی هم بزنید. حالا بقیه مخلوط آرد را به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا همه ی مواد کاملا ترکیب شوند.

سپس مواد کیک را داخل قالب ریخته و برای ته قالب کیک، میتوان از مخلوط آرد و روغن استفاده کرد و با قلم مو تمام قالب را چرب کرد، تا کیک به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، یا میتوان به جای آن از کاغذ روغنی استفاده کرد. (در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن کیک از قالب توصیه میشود، زیرا اگر از مخلوط آرد و روغن استفاده شود، باید اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از قالبش جدا کرد، اگر زمانیکه کیک داغ است آن را جدا کنید، کیک شما کاملا خورد میشود.) حالا کیک را در فری که از یک ربع قبل کاملا گرم شد در فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا پخته شود. این کیک بافت نرم و پنبه ای دارد و با سس شکلات برای دوستداران شکلات بی نظیر است.

طرز تهیه سس شکلات


 شیر، روغن، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم تا حدود ۲۰ دقیقه مواد ما نسبتا غلیظ شود و جوش بیاید. سپس گاز را خاموش کرده و آن را کنار می‌گذاریم. وقتی که کیک را از فر بیرون در آوردیم با سیخ چوبی روی سر آن سوراخ هایی ایجاد کرده و سس شکلات را روی کیک میریزیم تا داخل کیک برود. میتوان از توت فرنگی برای تزئین کیک استفاده کرد.

برچسب ها: کیک, کیک خیس شکلاتی
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.