مواد لازم | میزان |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
آرد گندم | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
خامه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
زیره | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
شیر | دو سوم پیمانه |
فلفل | به مقدار لازم |
میگو | 500 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
پاستا | 1 بسته |
پاستا یکی از غذاهای سریع و مورد اقبال زندگی ماشینی امروزی است . آماده سازی میگو به صورت پاستا هم زمان کمی نیاز دارد و هم میگو را به شکلی قابل پسند برای افرادی که میگو را سخت میل می کنند ؛ به ویژه کودکان ارائه می دهد که در ادامه ی این مقاله به نحوه پخت پاستای میگو می پردازیم .
اولین مرحله در طبخ پاستای میگو ، آماده سازی و کمی طعم دادن به میگو است. برای این کار ابتدا پیاز را خرد کرده و بر روی میگو بریزید در صورت تمایل می توانید کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. پیاز ها را طوری روی میگو قرار دهید که تمام سطح میگو را بپوشاند؛ جهت استراحت و رفع بوی میگو آن را مدتی در یخچال قرار دهید.
در طی زمانی که میگو در یخچال استراحت می کند می توانید پاستا را آماده کنید برای این کار ابتدا قابلمه را تا وسط آن آب کنید و زمانی که آب جوش آمد، کمی نمک و روغن به آن بیافزایید و در نهایت پاستا ها را به آن اضافه کنید . حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا پاستا نرم شود. اما بسته به جنس پاستا این زمان متغیر است و نیاز به چک کردن دارد که پاستا پخته است یا خیر. بعد ازاینکه نسبت به پخته شدن پاستا اطمینان پیدا کردید آن را آبکش کنید.
مرحله بعدی آماده سازی سس پاستای میگو است. در واقع سس ، طعم دهنده ی اصلی این غذا است؛ بنابراین نحوه ی درست کردن آن در طعم و مزه ی پاستا بسیار تاثیر گذار است. جهت تهیه ی سس پاستا، ابتدا سیرها را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید. درمرحله ی بعدی آرد الک شده را آرام آرام به سیر تفت داده شده اضافه کنید و تفت دادن را همچنان ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود واز بین برود. در قسمت بعدی باید شیر را اضافه کنید که برای اضافه کردن شیر بهتراست ابتدا تابه را مدتی خاموش کنید تا محتویات آن خنک شود و سپس شیر را آرام آرام به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سس کاملا یکنواخت شود پس از آن؛ تابه را مجددا روشن کنید و خامه و ادویه ها را که شامل نمک، فلفل و زیره است را به آن بیافزایید و در مرحله ی آخر جعفری های خرد شده را به محتوای داخل تابه اضافه کنید؛ اجازه دهید با حرارت ملایم سس، غلیظ شود.
در مدت زمانی که سس پاستا در حال غلیظ شدن است، فرصت خوبی است که میگوها سرخ شوند و برای افزودن به سس پاستا آماده شوند ؛ برای سرخ کردن میگو ها ابتدا پیاز ها را به طور کامل از میگو ها جدا کنید؛ زیرا اگر پیاز همراه با میگو سرخ شود می سوزد و طعم و ظاهر غذا آسیب می بیند. میگو ها را بعد از جدا کردن از پیاز در روغن داغ سرخ کنید. (یکی از نکاتی که باید به آن توجه کرد این است که دو طرف میگو یکنواخت سرخ شود).
بعد از غلیظ شدن سس پاستا، پاستای آبکش شده را در ظرف مورد نظر سرو کنید، سس پاستا را روی پاستا ها بریزید و میگو ها را روی سس بگذارید؛ بعد میگو ها را کامل با سس پاستا مخلوط کنید و بپوشانید و در نهایت می توانید پاستا میگو حاضر شده را با کمی جعفری تزئین و نوش جان کنید.