مواد لازم | میزان |
آرد سه صفر (آرد شیرینی) | 260 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
رنده پوست پرتقال |
به مقدار لازم - اختیاری |
وانیل
جایگزین
- عصاره وانیل
|
یک هشتم قاشق چای خوری |
پودر شکر | 100 گرم |
کره
جایگزین
- روغن قنادی
|
160 گرم |
کنجد | 50 گرم |
کنجد یک دانه کوچک خوشمزه دارد که در داخل پوسته خوراکی قرار می گیرد، شیرینی های کنجدی خوشمزه با دانههای کنجد برشته پوشیده شدهاند، قطعا که عاشق این شیرینی های کنجدی ایتالیایی که در چای، قهوه، شکلات داغ یا شیر گرمتان فرو میروند، خواهید بود. یا اگر میخواهید کمی بیشتر شبیه ایتالیاییها زندگی کنید، این شیرینی های کنجدی وقتی در پایان غذا در یک فنجان چای ماسالا فرو میروند عالی هستند. این دستور پخت شیرینی های سنتی کنجد ایتالیایی از منطقه پالرمو در سیسیل سرچشمه می گیرد. در ایتالیا، این شیرینی های کنجد سیسیلی با نام Biscotti Reginelle نیز شناخته میشوند که به «کوکیهای ملکه» ترجمه میشود. بنابراین این شیرینی های کنجدی ساده به نوعی برای خانواده های سلطنتی عالی محسوب میشوند. زیرا شیرینی ها بسیار ساده تر از آن چیزی که فکر می کنید، تهیه شده اند. بنابراین، دستورالعمل های گام به گام را دنبال کنید تا شیرینی های کنجدی خوشمزه را درست کنید.
1.در ابتدای کار، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن و آرد برنج چرب کنید و یا با کاغذ روغنی بپوشانید. پوسته کاغذ روغنی را نیز اسپری روغن کنید.(در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن شیرینی ها از سینی توصیه میشود، لازم به ذکر است، باید اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از سینی جدا کنید، اگر زمانیکه شیرینی ها داغ است آن را جدا کنید، شیرینی شما کاملا خورد میشود.)
2.مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید.(همیشه قبل از پختن کیک و شیرینی مطمئن شوید که موادی مانند کره، تخم مرغ، شیر، ماست و غیره در دمای اتاق هستند، مگر اینکه دستور غذا خلاف آن را نشان دهد! این تضمین می کند که آنها راحت تر در خمیر ترکیب می شوند و منجر به بافت کلی بهتر می شود. برای بهترین نتیجه، 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از پخت همه مواد را از یخچال خارج کنید.)
- برای اینکه به کنجد ها طعم خوشمزه تری در شیرینی بدهیم، بهتر است کنجدها را در تابه نچسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا نسوزد و برشته معطر شوند.
- یا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و کنجد را روی یک ظرف شیشه ای ضد حرارت قرار دهید. بعد آنها را به مدت 5 تا 6 دقیقه قرار دهید تا برشته و معطر شوند.
- بعد آنها را روی یک کاسه یا بشقاب سرد خنک کنید.
3.حالا، کاسه نسبتا بزرگی برداشته، کره نرم شده در دمای محیط را با پودر شکر مخلوط و با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست و سبک و لطیف شود، سپس آن را کنار بگذارید.
4.در این مرحله در ظرفی مناسب، آرد را سه بار الک نمایید و آن را کنار بگذارید.
5.در ادامه، تخم مرغ و عصاره وانیل را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
6.سپس کنجد برشته شده را به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
7.با سرعت کم همزن، نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.(زیاد هم نزنید)
9.میتوانید، خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و به ضخامت 5 تا 7 میلیمتر پهن کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید و روی آن کنجد بپاشید.
- یا اینکه خمیر را به چهار قسمت یکدست تقسیم کنید. سپس هر تکه را به طول حدود 20 cm فرم دهید و در کنجد بغلتانید. هر تکه را به هشت قسمت مساوی برش دهید. و به آرامی بین کف دست ها بچرخانید تا انتهای آن کمی کشیده شود. هر تکه را کاملا با کنجد بپوشانید و روی سینی فر بچینید.
10..سپس، تمامی شیرینی کنجدی ها را به همین شکل آماده کرده و در سینی چیده و اجازه دهید تا بپزند.
فر برقی : دمای 160 تا 150 درجه تنظیم کنید، المنت پایین روشن باشد، در طبقه بالا، قرار بگیرد تا حدود 15 دقیقه شیرینی ها پخته شود.
فر گازی : دمای 180 درجه ، در طبقه بالا،المنت پایین روشن باشد، حدود 12 تا 15 دقیقه بماند.
11.بعد از پخت آنها را از فر درآورده، و بگذارید سینی فر در جای خنکی باشد. این شیرینی بعد از پخت باید در سینی، کاملاً سرد شده و سپس در ظرف چیده شود و مصرف شود.
کره: توصیه می کنم برای این دستور از کره بدون نمک استفاده کنید.
شکر: شکر فوق ریز یا پودر شکر برای این دستور غذا بهترین است.
عصاره وانیل: من همیشه عصاره وانیل را توصیه می کنم زیرا استفاده از آن بسیار آسان است و یک محصول طبیعی است.
تخم مرغ: تخم مرغ بزرگ ترجیحا استفاده شود.
- شیرینی های شکل گرفته را میتوانید با کمی آب خیس کنید و سپس در دانه های کنجد بغلتانید تا رویه خوبی داشته باشند.
- به خاطر داشته باشید که فرها متفاوت هستند به این معنی که زمان پخت ممکن است بیشتر یا کمتر باشد.
- برای درست کردن روغن جداکننده از قالب، مقدار مساوی از آرد، کره آب شده و روغن مایع رو با هم مخلوط کنید. میتوانید این روغن را داخل یک ظرف در بسته و در یخچال تا ماه ها نگهداری کنید و قالب هاتون رو باهاش چرب و راحت کیک و شیرینی هاتون رو جدا کنید.
- هنگام فرم دادن شیرینی ها، سعی کنید اندازه آنها یکنواخت باشد تا یک اندازه بپزند.
- در صورت تمایل می توانید مقداری پوسته پرتقال نیز اضافه کنید. که عطر بهتری به شیرینی میدهد.( پوست پرتقال یک طعم معطر دوست داشتنی به این شیرینی های کنجد ایتالیایی اضافه می کند. حواستان باشد که مغز پرتقال تلخ و سفید را رنده نکنید.)
این شیرینی های کنجدی ایتالیایی تا دو هفته به خوبی در ظرف دربسته نگهداری میشوند. اگر می خواهید آنها را برای مدت طولانی تری نگه دارید، ظرف را به فریزر منتقل کنید. زمانیکه آماده خوردن شدید، آنها را از فریزر خارج کرده و با دمای پایین در فر داغ کنید.
- اگر زیاد شیرینی درست میکنید، میدانید که هر تغییر جزئی در دستور غذا میتواند به راحتی بافت و طعم را تغییر دهد. راههای زیادی برای تغییر شیرینی پخته شده توسط شما برای بهتر شدن وجود دارد. برای شیرینی، فقط مواد تشکیل دهنده نیست، بلکه مدت زمانی که در فر سپری می شود نیز می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. لذا به این تکنیک ها توجه کنید تا شیرینی با کیفیتی داشته یاشید.
- لبه های قهوه ای طلایی: یک شیرینی کاملاً پخته شده دارای لبه های روشن و قهوه ای طلایی خواهد بود. اگر لبه ها قهوه ای تیره یا مشکی هستند، آنها را زیاد پخته اید. از طرف دیگر، اگر رنگ پریده بدون رنگ قهوه ای عسلی باشد، هنوز آماده نیستند.
- دارای سطح یکسان: یک شیرینی که به خوبی آماده شده باشد، سطح بالایی یکدست و کمی سفتی خواهد داشت. اگر سطح آن سخت باشد، شیرینی بیش از حد پخته می شود. با این حال، اگر سطحش هنوز مرطوب است، شیرینی هنوز آماده نیست.
- شیرینی به کاغذ روغنی نچسبیده است: شیرینی ها در حین پخت سه مرحله را طی میکنند و دو مرحله از آنها شامل چسبیدن به کاغذ است.
وقتی شیرینی ها را روی سینی قرار می دهید، بسیار مرطوب می شوند و به کاغذ پخت می چسبند. این کار تا زمانی که شیرینی کامل پخته شود ادامه خواهد داشت.
- وقتی شیرینی کاملاً آماده شد، شل میشود و میتوانید به راحتی آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. اما وقتی شیرینی بیش از حد پخته شد، دوباره شروع به چسبیدن به کاغذ پخت یا روغن می کند. این اتفاق می افتد زیرا شروع به از دست دادن رطوبت بیش از حد می کند و باعث می شود که به کاغذ بچسبد. امیدوارم که به تمامی نکات توجه کنید و این شیرینی کنجدی را درست کنید ولذت ببرید.