مواد لازم | میزان |
آرد گندم
جایگزین
- آرد سه صفر (آرد شیرینی)
|
600 گرم - مخلوطی از آرد گندم و شیرینی باشد. |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
جوش شیرین | یک دوم قاشق چای خوری |
روغن قنادی | 270 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
ماست | 90 گرم |
وانیل | به مقدار لازم |
پودر زنجبیل | 2 قاشق چای خوری |
پودر شکر | 180 گرم |
پودر هل | 1 قاشق چای خوری |
وقتی نوبت به کیک و شیرینی ها میرسد، سعی کنیم از کیک و شیرینی ها ی مورد علاقه استفاده نکنیم و شیرینی های مختلف را "امتحان" کنیم.... اما قطعاً یک نقطه ی بی نظیر برای امتحان شیرینی ها داریم. دستور العمل های شگفت انگیز برای تست بسیاری از آنها وجود دارد، و زندگی بسیار کوتاه است که سعی نکنید همه آنها را درست کنید. به علاوه، اساساً یک شیرینی خارق العاده برای همه افراد وجود دارد، و وقتی متوجه میشوید که شیرینی مورد علاقه یک فرد چیست، بسیار سرگرمکننده و منحصر بفرد است. بنابراین چه یک آشپز سنت گرا باشید یا دوست داشته باشید خمیر شیرینی ها را با هم مخلوط کنید یا حتی یک نانوای چیره دست یا مبتدی در آشپزخانه هستید، ما دستور العمل هایی برای شما داریم. از روز تولد گرفته تا فروش شیرینی، هدیه کردن شیرینی های تعطیلات، یا فقط چیزی شیرین برای لذت بردن در خانه، میتوانید از این دستور پخت شیرینی ساده الهام بگیرید.
وقتی صحبت از شیرینی ها می شود، دستور العمل های کلاسیکی وجود دارد که همه آنها را می شناسند. ما درباره شیرینی مینیاتوری، شیرینی چایی، شیرینی بیساق، نخودچی خانگی، شیرینی مرنگ صحبت می کنیم. ما گزینه های زیادی برای کسانی که در اینجا هستند داریم. ما می دانیم که کدام مورد علاقه ماست مثل "شیرینی شکری یا بیسکوئیت شکری"، اما شما باید خودتان شیرینی و کیک مورد علاقه خود را پیدا کنید. این بخش مورد علاقه ما در مورد پخت و آزمایش دستور العمل های مختلف و رسپی های متفاوت و توجه بر روی آنهایی است که دوباره آنها را درست می کنید.
شاید به دنبال شیرینی کلاسیک باشید، مانند شیرینی شیرینی خرمایی ما یا شیرینیهای شکری یا دوست دارید به جای چیپس های شکلاتی، چیز دیگری را در کلوچه هایتان پر کنید، مانند گردو در گلوله های برفی یا شیرینی نازک یا شیرینی فندقی با روکش شکلات را با چیز های دیگری تست کنید. شاید همه شما به کیک و شیرینی های سنتی علاقه داشته باشید و دوست داشته باشید شیرینی هایی مخصوص برای خود (یا شخصی که دوستش دارید) درست کنید، که هیچ راهی بهتر برای تحت تاثیر قرار دادن کسی با ساختن غذاهایی که از دوران کودکی با ما به یادگار مانده است، وجود ندارد. برای بسیاری از ما، این به معنای شیرینی های ساده بدون پخت است، بنابراین تعدادی از آنها را نیز در سایت مگ فود قرار دادهایم. برای تهیه این شیرینی های خانگی و خوشمزه تمامی مراحل زیر را دنبال کنید.
طرز تهیه
1.مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید.(همیشه قبل از پختن کیک و شیرینی مطمئن شوید که موادی مانند کره، تخم مرغ، شیر، ماست و غیره در دمای اتاق هستند، مگر اینکه دستور غذا خلاف آن را نشان دهد! این تضمین می کند که آنها راحت تر در خمیر ترکیب می شوند و منجر به بافت کلی بهتر می شود. برای بهترین نتیجه، 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از پخت همه مواد را از یخچال خارج کنید.)
2.در این مرحله در ظرفی مناسب، آرد را سه بار الک نمایید و آن را کنار بگذارید.
3.کاسه مناسبی برداشته، روغن صاف و پودر شکر را خوب مخلوط کنید، با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک و لطیف شود.
4.در ادامه، تخم مرغ ها، هل سائیده و زنجبیل را به آن افزوده و مجددا با همزن برقی هم بزنید.
5.حالا ماست و جوش شیرین و بکینگ پودر را نیز به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
5.پس از دورگیری کردن ظرف، حالا آرد الک شده را نیز افزوده و فقط مخلوط کنید.
6. روی کاسه خمیر شیرینی را با پلاستیک بپوشانید و حدود یک ساعت به خمیر، در دمای محیط استراحت دهید.
7.بعد گلوله هایی کوچکتر از نارنگی برداشته و در سینی بچینید و روی آن مهر بزنید.
8..در همین حین، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن و آرد برنج چرب کنید و یا با کاغذ روغنی بپوشانید. پوسته کاغذ روغنی را نیز اسپری روغن کنید.(در ضمن استفاده از کاغذ روغنی برای راحت تر جداشدن شیرینی ها از سینی توصیه میشود، لازم به ذکر است، باید اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا سرد شود تا بتوان به راحتی آن را از سینی جدا کنید، اگر زمانیکه شیرینی ها داغ است آن را جدا کنید، شیرینی شما کاملا خورد میشود.)
9.روی گلوله ها را مخلوط زرده و زغفران زده و در سینی بچینید، زمانیکه همه ی شیرینی ها، یک دست و یک شکل شدند، آنها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شوند.
10.سپس سینی را در طبقه بالاتر از وسط قرار دهید و اجازه دهید، شیرینیها داخل فر 350 درجه فارنهایت به مدت 12 تا 15 دقیقه پخته شوند.
11.بعد از پخت، سینی را از فرخ خارج کرده وآن را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. این شیرینی ها بسیار ترد و شکننده است، پس آنها را با احتیاط جابجا کنید. پس از سرد شدن شیرینی، آن را با کاردک از سینی جدا کنید.
نکات دستور غذا
-برای درست کردن روغن جداکننده از قالب، مقدار مساوی از آرد، کره آب شده و روغن مایع رو با هم مخلوط کنید. میتوانید این روغن را داخل یک ظرف در بسته و در یخچال تا ماه ها نگهداری کنید و قالب هاتون رو باهاش چرب و راحت کیک و شیرینی هاتون رو جدا کنید.
- هنگام فرم دادن شیرینی ها اگر قالب ندارید، سعی کنید اندازه آنها یکنواخت باشد تا یک اندازه بپزند.
- این دستور العمل میزان مواد اولیه را با استفاده از ترازو است، و به شدت توصیه می کنیم در صورت امکان از ترازو آشپزخانه برای پخت استفاده کنید.
ابزار لازم برای تهیه شیرینی
کاتر شیرینی: لطفا توجه داشته باشید که زمان پخت بسته به اندازه کاترهای شیرینی که استفاده می کنید متفاوت است. بنابراین لطفا زمان پخت را بر اساس آن تنظیم کنید. میتوانید از کاتر کوکی مورد علاقه خود برای این دستور استفاده کنید.
وردنه: برای باز کردن خمیر شیرینی بدون گلوتن به یک وردنه نیاز دارید . اما، شما همیشه می توانید از یک بطری تمیز (مانند یک بطری آب معدنی) در پهن کردن استفاده کنید.
کفگیر: من عاشق استفاده از کفگیر برای انتقال خمیر شیرینی شکری پخته نشده از پیشخوان به سینی پخت هستم.
نحوه نگهداری:
- پس از خنک شدن کامل آنها را به مدت یک هفته در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
- همچنین می توان آنها را تا یک ماه منجمد نگه داشت. فقط چند ساعت قبل از سرو در دمای اتاق نگهدارید تا گرم شوند.