مجله خوراکی ها دستورهای غذایی غذاهای غیر ایرانی
ساندویچ شاورما عربی

ساندویچ شاورما عربی

مریم شیاسی مریم شیاسی در 02 آذر 1403 magfood.ir/6l
فهرست مطالب
مواد لازم
مواد لازم میزان
خیار شور 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- به صورت سرخ شده
نان پیتا 1 بسته
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 2 قاشق چای خوری
چیپس خلالی 1 بسته
- یک بسته کوچک
گوشت سینه مرغ
جایگزین
- گوشت بوقلمون - گوشت گوسفند
1 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- یک قاشق غذاخوری جهت تهیه غذا و یک قاشق چای خوری جهت تهیه سس
ارده 1 قاشق غذاخوری
- جهت تهیه سس
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- جهت تهیه سس
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
- جهت تهیه سس
سیر 1 حبه
- جهت تهیه سس - به صورت حریره شده
فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری
- یک قاشق چای خوری جهت تهیه غذا و یک قاشق چای خوری جهت تهیه سس
ماست 5 قاشق غذاخوری
- 3 قاشق جهت تهیه غذا و 2 قاشق جهت تهیه سس
نمک 2 قاشق چای خوری
- یک قاشق چای خوری جهت تهیه غذا و یک قاشق چای خوری جهت تهیه سس

آموزش ساندویچ شاورما عربی:

در ابتدا سینه های مرغ را به صورت نواری خرد کنید و در مرحله ی بعدی به سراغ آماده کردن سس برای طعم دار کردن مرغ بروید، سسی که برای طعم دار کردن مرغ استفاده می شود به صورت زیر است: 
ابتدا ماست و سپس رب سرخ شده، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند، پس از اینکه سس آماده شد؛ آن را بر روی مرغ ها بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و طعم دار شود.
در مرحله ی بعدی مرغ ها را از یخچال در بیاورید و زمانی که کمی با محیط هم دما شد،  آن ها را در روغن از قبل داغ شده بگذارید و همه طرف مرغ های خرد شده را سرخ کنید.
بعد از اتمام تمامی مراحل بالا نوبت به درست کردن سس مخصوص ساندویچ شاورما می رسد که در ادامه ی این مقاله نحوه درست کردن آن آموزش داده شده است.

طرز تهیه سس مخصوص شاورما:

 دو قاشق ماست، یک قاشق مایونز، یک قاشق غذا خوری ارده، آبلیمو، روغن زیتون، یک حبه سیر له شده، یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه، یک قاشق مربا خوری نمک را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در مرحله ی بعدی سس مورد نظر را بر روی نان بریزید و سپس خیارشور را خرد کنید، روی نان بگذارید و در نهایت مرغ های سرخ شده را روی نان قرار دهید می توانید این ساندویچ را هم به صورت گریل شده و هم گریل نشده میل کنید. از کاهو و گوجه نیز جهت تزئین ساندویچ استفاده کنید. امیدوارم از خوردن این ساندویچ با طعم لذیذ و جدیدی که دارد لذت ببرید و نوش جان کنید.

 

نکته : ساندویچ شاورما عربی را می توانید با گوشت گوسفند و بوقلمون هم درست و میل کنید.

برچسب ها: رسپی, شاورما عربی, ساندویچ
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.