گروه های غذایی
پاپایا چیست و چه خواصی دارد؟
پاپایا، میوه ای نسبتا بزرگ و آبدار از خانواده ی خربزه سانان است.این میوه احتمالا ترکیبی از دو یا چند گونه از خانواده خربزه سانان بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است. پاپایا امروزه در تمامی کشورهای گرمسیری، جزایر و در گرمترین بخشهای کشورهای نیمه گرمسیری کشت می شود. گرچه پاپایا در ایران به صورت عمده کشت نمیشود، اما برداشت اندک آن هم خالی از لطف نیست. پایایا بطور محدود، عمدتا در استان سیستان و بلوچستان و بسیار کم در استان هرمزگان، خوزستان و اخیرا برخی استانهای دیگر مانند یزد، بوشهر و نیریز فارس و کبودرآهنگ همدان کشت میشود.
روش های استفاده از زغال اخته
زغال اخته سرشار از آهن، کلسیم، اسید فولیک، فلاونوئیدها و ویتامین های B2 و C است. از زغال اخته در تهیه شربت زغال اخته، خورش زغال اخته، جواهر پلو، آش زغال اخته و... استفاده می شود که در ادامه به طرز تهیه آن پرداخته ایم.
اسیدهای چرب خواص و منابع
اسید های چرب نقش ساختاری و تغذیه ای در بدن دارند .
خواص ماهی تیلاپیا
ماهی تیلاپیا یک ماهی بومی افریقا است که اکنون در ایران هم تولید می شود .
تنوع غذایی
تنوع غذایی در برنامه ی غذایی باعث ایچاد علاقه و لذت غذا خوردن می شود .
انار هدیه ی بهشتی
یکی از میوه های فصصل سرما انار است که خواص فراوانی دارد .
جعفری ، گیاهی دوستدار کبد و ...
جعفری یک گیاه در دسترس و ارزان قیمت است که فواید فراوانی دارد .
خواص شگفتانه ی کرفس
امروزه کرفس بعنوان یک عامل کمکی در کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته است اما این موهبت الهی خواص بسیار مفید و متمایزی دارد که اگاهی از آن برای هر فرد مفید و سودمند خواهد بود.