مجله خوراکی ها

کیک و شیرینی


طرز تهیه شیرینی سپهسالاری
طرز تهیه شیرینی سپهسالاری

هیچ احساسی به اندازه گاز گرفتن یکی از انواع شیرینی ها سنتی ایرانی که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، لذت بخش نیست. این کلوچه سنتی به طرز غیر قابل وصفی کره ای است، اما پودر قند است که طعم آن را بسیار جادویی می کند. شیرینی سپهسالاری در سراسر ایران به روش خاصی ساخته می شوند آنها را با هر روشی درست کنید، نمی توان انکار کرد که در فصل تعطیلات باید پخته شوند.

محدثه ابراهیمی 14 اردیبهشت 1403
طرز تهیه شیرینی فسایی
طرز تهیه شیرینی فسایی

هیچ احساسی به اندازه گاز گرفتن یک شیرینی فسایی لذت بخش نیست. این کوکی کلاسیک به طرز غیر قابل وصفی کره ای است و با کنجد ترکیب بینظیری میشود، و برای میان وعده یک شیرینی عالی است.

محدثه ابراهیمی 07 اردیبهشت 1403
طرز تهیه شیرینی اسلایس مغز بادام
طرز تهیه شیرینی اسلایس مغز بادام

 اگر هنوز به دنبال شیرینی های خوب برای پختن در یک سینی برای تعطیلات هستید، از شما می خواهم که این شیرینی های اسلایسی بادام را امتحان کنید. شیرینی های اسلایسی بادام بسیار زیبا و روشن، راهی مطمئن برای آوردن فصل بهار به میز شماست. در ضمن این شیرینی ها به گونه ای بی نظیر و زیبا هستند که میتوانید از آنها برای مراسم ها و تولد ها، استفاده کنید.

محدثه ابراهیمی 19 فروردین 1403
طرز تهیه شیرینی مغزدار با خرما
طرز تهیه شیرینی مغزدار با خرما

شیرینی مغزدار با خرما طعمی لطیف و زیبا دارد و فواید بسیار زیادی دارد و همراه با یک فنجان چای یا شیر برای تکمیل وعده غذایی به شدت پیشنهاد میشود.

محدثه ابراهیمی 06 دی 1402
طرز تهیه شیرینی با مغز آفتاب گردان
طرز تهیه شیرینی با مغز آفتاب گردان

این شیرینی‌های قهوه‌ای غنی از شکر که از دانه‌های آفتابگردان پوشیده شده‌اند تا کمی ترد شوند، یک خوراکی جذاب هستند. آنها را با یک فنجان قهوه صبحگاهی یا به عنوان یک میان وعده شیرین میل کنید.

محدثه ابراهیمی 01 دی 1402
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ

یک دستور کلاسیک برای شیرینی مرنگ! این مرنگ های سبک و مطبوع در هر زمان از سال یک غذای عالی را ایجاد می کنند، اما من آنها را به عنوان یک دسر برای میهمانی دوست دارم!

محدثه ابراهیمی 19 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی خرمایی
طرز تهیه شیرینی خرمایی

در تهیه شیرینی خرما از خرمای بدون هسته چرخ شده استفاده می شود که یکی از دسرهای مفید و جامعی به شمار می رود، همچنین فواید خرما، سلامتی مورد نیاز بدن را به همراه دارد، شیرینی خرما، نرم است و طعم خوبی دارد و به عنوان یک وعده غذایی اولیه و کامل برای صبحانه و شام مناسب است. برای تامین تغذیه و فعالیت بدنی مورد نیاز بدن یکی از مهم ترین شیرینی هایی است که در منزل پخته می شود طعم خاصی دارد که مورد علاقه همه به خصوص کودکان است زیرا هضم آن آسان است.

محدثه ابراهیمی 18 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی نازک
طرز تهیه شیرینی نازک

شیرینی نازک که دارای طعم عالی و بافت لطیفی است. همچنین شما را مستقیماً به دوران کودکی‌تان برمیگرداند، این شیرینی نازک کلاسیک لذیذ تمام امتیازات را به دست می‌آورد. این یک دستور پخت شیرینی ساده است که منجر به تهیه کوکی های ترد و کره ای با طعم ساده عصاره وانیل می شود.

محدثه ابراهیمی 15 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی فندقی با روکش شکلات
طرز تهیه شیرینی فندقی با روکش شکلات

این شیرینی های فندقی شکلاتی طعم کره‌ای و مغزی لذیذی دارند که با شدت شکلات تلخ کاملاً کار می‌کنند. آنها برای زمان تعطیلات، به عنوان یک هدیه خوراکی یا به سادگی به عنوان یک غذای شیرین روزانه عالی هستند!

محدثه ابراهیمی 26 آبان 1402
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی

یکی از شیرینی های بی نظیر و سنتی استان اصفهان، شیرینی برشتوک است که طعم و عطر مطبوعی دارد. با این حال، شیرینی ها با استفاده از آرد سفید، آرد نخودچی، روغن جامد، پودر هل، پودر قند پخته می شوند که همیشه در دسترس هستند.

محدثه ابراهیمی 19 آبان 1402
طرز تهیه شیرینی چایی
طرز تهیه شیرینی چایی

هیچ احساسی به اندازه گاز گرفتن یک شیرینی چای لذت بخش نیست. این کوکی کلاسیک به طرز غیر قابل وصفی کره ای است، اما پودر قند است که طعم آن را بسیار جادویی می کند. شیرینی های چای در سراسر جهان به روش خاصی ساخته می شوند آنها را با هر روشی درست کنید، نمی توان انکار کرد که در فصل تعطیلات باید پخته شوند.

محدثه ابراهیمی 15 آبان 1402
طرز تهیه شیرینی پادرازی
طرز تهیه شیرینی پادرازی

خوردن یک پادرازی با یک فنجان چای ایرانی عصرانه راهی فوق العاده برای پایان دادن به روز است. در پادرازی طعم غالب است. مانند سایر شیرینی های قزوین، اینجا در قزوین، میان وعده ای که به پادرازی معروف است، شیرینی کمی دارد، به همین دلیل در بین مردم طرفداران زیادی دارد. پادرازی قزوین از پودر قند، روغن خالص قنادی، تخم مرغ، آرد گندم، آرد برنج، آرد نخودچی، شیر، پودر زنجبیل، وانیل، زعفران و کنجد تهیه می شود.

محدثه ابراهیمی 14 آبان 1402
نمايش 1 تا 12 از 56 (5 صفحه)