نان و غلات
ذرت و طبخ انواع غذا
ذرت یک سبزی نشاسته ای است که سرشار از کربوهیدرات و فیبر است. استفاده از ذرت در طبخ غذا می تواند رژیم غذایی را لذت بخش کند. در این مقاله به بررسی دستور های غذایی دارای ذرت می پردازیم.
ذرت ، خواص و ویژگی ها
ذرت یا بلال از دسته ی غلات است که حدود 10000 سال پیش توسط مردم جنوب مکزیک مورد استفاده قرار گرفت.ذرت بیشتر از کربوهیدرات تشکیل شده و مقادیر زیادی فیبر دارد
خواص بلغور گندم
بلغور گندم یک منبع خوب فیبر در رژیم غذایی می باشد و از انجایی که یک منبع کم چرب تامین کننده ی پروتئین با خاصیت سیر کنندگی بعلت دارا بودن مقدار قابل توجهی کربوهیدرات می باشد، گنجاندن بلغور گندم هم در رژیم های کاهش وزن و هم در برنامه های غذایی مناسب کاهش چربی، کاهش و کنترل قند خون، رفع یبوست و حفظ ونگهداری سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از انواع سرطان موثر است.
انواع نان و اثرات آنها بر سلامتی
نان یکی از اصلی ترین غذا ها در اکثر کشور هاست .