نان و غلات
ذرت و طبخ انواع غذا
ذرت یک سبزی نشاسته ای است که سرشار از کربوهیدرات و فیبر است. استفاده از ذرت در طبخ غذا می تواند رژیم غذایی را لذت بخش کند. در این مقاله به بررسی دستور های غذایی دارای ذرت می پردازیم.
سمانه سادات متینی
30 خرداد 1402
ذرت ، خواص و ویژگی ها
ذرت یا بلال از دسته ی غلات است که حدود 10000 سال پیش توسط مردم جنوب مکزیک مورد استفاده قرار گرفت.ذرت بیشتر از کربوهیدرات تشکیل شده و مقادیر زیادی فیبر دارد
سمانه سادات متینی
29 خرداد 1402
خواص بلغور گندم
بلغور گندم یک منبع خوب فیبر در رژیم غذایی می باشد و از انجایی که یک منبع کم چرب تامین کننده ی پروتئین با خاصیت سیر کنندگی بعلت دارا بودن مقدار قابل توجهی کربوهیدرات می باشد، گنجاندن بلغور گندم هم در رژیم های کاهش وزن و هم در برنامه های غذایی مناسب کاهش چربی، کاهش و کنترل قند خون، رفع یبوست و حفظ ونگهداری سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از انواع سرطان موثر است.
سمانه سادات متینی
30 بهمن 1401
انواع نان و اثرات آنها بر سلامتی
نان یکی از اصلی ترین غذا ها در اکثر کشور هاست .
سمانه سادات متینی
26 آبان 1401