سبزیجات
کاپاریس چیست ؟ همه چیز درباره ی کاپاریس
کاپاریس ، یک گیاه درختچهای و بومی مناطق مدیترانه ای است که در سالادها و سسها به کار میروند . رنگ میوه و گلهای این گیاه معمولاً سبز یا سفید مایل به کرم است . میوههای کاپاریس معمولاً کوچک و گرد هستند و در حالت نارس، رنگ سبز دارند.به طور کلی ، کاپاریس به خاطر جوانهها و میوههایش که در آشپزی استفاده میشوند ، شناخته شده است و برای درست کردن ترشی و مربا نیز از آن استفاده میشود و فواید درمانی بسیاری دارد.
راهنمای جامع درباره آووکادو: فواید، مصرف و دستور های غذایی
آووکادو در هنگام رسیدن، دارای گوشتی نرم، کره ای و به رنگ زرد طلایی است و بهمین دلیل به میوه ی کره ای نیز معروف است. این میوه دارای طعمی همچون آجیل است که در زمان رسیدن کمی شیرین می شود. آووکادوی نارس یا طعم تلخی دارد یا اصلاً طعمی ندارد. تراکم مواد مغذی و محتوای چربی بسیار بالای گوشت آووکادو برای انواع غذاها مفید است و اغلب در رژیمهای گیاه خواری وجود دارد.
کیمچی چیست و چگونه درست می شود؟ همه چیز درباره کیمچی
کیمچی نوعی دسر محبوب در بین کره ای هاست که حتما باید در کنار غذا سرو شود. با یک نگاه چشمی می توانیم بفهمیم که کیمچی شباهت بسیار زیادی به ترشی ایرانی دارد
از فلفل دلمه غافل نشوید
فلفل دلمه ای بوته علفی کوچک دارای شاخه عمدتاً برافراشته، یکساله یا چندساله با طول ۳۰ تا ۸۰ سانتیمتر است. رنگ فلفل دلمه ای به میزان رسیده بودن آن بستگی دارد. فلفل دلمه قرمز رسیده ترین نوع فلفل دلمه است که بعد از زرد و سپس نارنجی شدن فلفل ایجاد می شود.
برگمو چه خواصی دارد؟
برگ مو همان برگ درخت انگور است که استفاده ی خوراکی دارد. در این مقاله بر آن هستیم تا خواص دارویی و درمانی این برگ ارزشمند مانند جلوگیری از سقط جنین و درمان نقرس و... را بررسی کنیم
خواص و ترکیبات بروکلی و استفاده از آن در انواع غذا
کلم بروکلی از خانواده کلم است. كلم، منبع غنی ویتامین C, گلوتامین و اسیدهای آمینه است.کلم بروکلی با کاهش شیوع سرطان های حلق ،دهان، معده، پروستات و مثانه مرتبط است
انواع غذا با جعفری و آشنایی با خواص جعفری
برای استفاده ی بیشتر از جعفری در رژیم غذایی و بهره مندی از خواص آن راه های بسیاری وجود دارد. می توان جعفری را به سوپ ها، خورش ها، پاستاها و... اضافه کرد. جعفری با برگ فرفری نیز برای تزیین بشقاب ها مناسب است.
ریحان در سبد غذایی
ریحان (هلن) به انگلیسی (Basil) نام گیاهی یک ساله از خانواده نعنائیان است که آن را در فارسی «شاهسپرم» و «شاهسپرغم» و نازبو نیز گفته اند. در این مقاله چندین غذا که با ریحان تهیه می شوند بررسی می شود.
نعناع در سبد غذایی خانواده
گیاه نعناع بسیار شبیه به پونه است و تقریباً تمام خواص آن را نیز دارا است و به راحتی قابل پرورش و رشد است.راحت ترین روش استفاده از نعناع تهیه چای و دمنوش از این گیاه پرخاصیت است.
خواص نعناع
نعناع گیاهی است که طبعی گرم و خشک دارد. برگ های نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتی اکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود است. مهمترین خواص نعنا تسکین علائم مشکلات گوارشی مانند نفخ، درد معده، روده، دل پیچه، اسهال و تهوع است.
خواص نخودفرنگی
نخود فرنگی ، نخود سبز یا نخود باغی، گیاهی یکساله از خانواده حبوبات است که در غلاف میوه نخود فرنگی ۱۰–۵ عدد دانه تشکیل می شوند. نخود فرنگی دارای ترکیباتی است که مصرف آن می تواند برای پوست مفید باشد
خرفه ، سبزی پر خاصیت
خرفه یک گیاه وحشی و خودرو است که از زمان های بسیاردور در طب های سنتی بسیاری از سرزمین ها به عنوان یک داروی گیاهی بسیار اثر بخش به کار می رفته است