دستورهای غذایی
ساندویچ شاورما عربی
ساندویچ شاورما یکی از غذاهای معروف عربی و لبنانی است اما به دلیل اینکه با ذائقه مردم ایران سازگار است، در کشور ما هم سرو می شود. این ساندویچ با ترکیباتی که در تهیه سس آن استفاده می شود، طعم متفاوت و جدیدی را به ارمغان می آورد.
ماهی کبابی ترش ازون برون
ماهی ازون برون یکی از پر خاصیت ترین ، مقوی ترین و لذیذ ترین ماهی های دریای خزر می باشد که در گروه ماهیان خاویاری قرار دارد ؛ اگر به دنبال یک رسپی جدید برای میل کردن این ماهی پر خاصیت می گردید ، حتما این دستور پخت را امتحان کنید زیرا ترکیب طعم ماهی ازون برون به همراه مواد کباب ترش یک ترکیب فوق العاده است که اگر یک بار مزه ی آن را بچشید دیگر نمیتوانید سراغ طعم دار کردن ماهی ازون برون با مواد دیگری بروید .
طرز تهیه شیرینی با مغز آفتاب گردان
این شیرینیهای قهوهای غنی از شکر که از دانههای آفتابگردان پوشیده شدهاند تا کمی ترد شوند، یک خوراکی جذاب هستند. آنها را با یک فنجان قهوه صبحگاهی یا به عنوان یک میان وعده شیرین میل کنید.
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ
یک دستور کلاسیک برای شیرینی مرنگ! این مرنگ های سبک و مطبوع در هر زمان از سال یک غذای عالی را ایجاد می کنند، اما من آنها را به عنوان یک دسر برای میهمانی دوست دارم!
طرز تهیه شیرینی خرمایی
در تهیه شیرینی خرما از خرمای بدون هسته چرخ شده استفاده می شود که یکی از دسرهای مفید و جامعی به شمار می رود، همچنین فواید خرما، سلامتی مورد نیاز بدن را به همراه دارد، شیرینی خرما، نرم است و طعم خوبی دارد و به عنوان یک وعده غذایی اولیه و کامل برای صبحانه و شام مناسب است. برای تامین تغذیه و فعالیت بدنی مورد نیاز بدن یکی از مهم ترین شیرینی هایی است که در منزل پخته می شود طعم خاصی دارد که مورد علاقه همه به خصوص کودکان است زیرا هضم آن آسان است.
طرز تهیه شیرینی نازک
شیرینی نازک که دارای طعم عالی و بافت لطیفی است. همچنین شما را مستقیماً به دوران کودکیتان برمیگرداند، این شیرینی نازک کلاسیک لذیذ تمام امتیازات را به دست میآورد. این یک دستور پخت شیرینی ساده است که منجر به تهیه کوکی های ترد و کره ای با طعم ساده عصاره وانیل می شود.
طرز تهیه شیرینی میکادو
من اینجا هستم تا شما را با این شیرینی خوشمزه میکادو وسوسه کنم به این امید که آن را برای آخر هفته درست کنید. میدانید، که روی میز عالی خواهد بود. اما این فقط یک شیرینی شکلاتی نیست، این شیرینی از لایههای نازک ساخته شده است که سپس با کرم کرهای کاستارد شکلاتی پوشانده میشود.مواد بسیار ابتدایی که می توانید به راحتی به سراغ چیزی بروید که خاطرات دوران کودکی را زنده کند.
طرز تهیه شیرینی فندقی با روکش شکلات
این شیرینی های فندقی شکلاتی طعم کرهای و مغزی لذیذی دارند که با شدت شکلات تلخ کاملاً کار میکنند. آنها برای زمان تعطیلات، به عنوان یک هدیه خوراکی یا به سادگی به عنوان یک غذای شیرین روزانه عالی هستند!
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی
یکی از شیرینی های بی نظیر و سنتی استان اصفهان، شیرینی برشتوک است که طعم و عطر مطبوعی دارد. با این حال، شیرینی ها با استفاده از آرد سفید، آرد نخودچی، روغن جامد، پودر هل، پودر قند پخته می شوند که همیشه در دسترس هستند.
طرز تهیه شیرینی چایی
هیچ احساسی به اندازه گاز گرفتن یک شیرینی چای لذت بخش نیست. این کوکی کلاسیک به طرز غیر قابل وصفی کره ای است، اما پودر قند است که طعم آن را بسیار جادویی می کند. شیرینی های چای در سراسر جهان به روش خاصی ساخته می شوند آنها را با هر روشی درست کنید، نمی توان انکار کرد که در فصل تعطیلات باید پخته شوند.
طرز تهیه شیرینی پادرازی
خوردن یک پادرازی با یک فنجان چای ایرانی عصرانه راهی فوق العاده برای پایان دادن به روز است. در پادرازی طعم غالب است. مانند سایر شیرینی های قزوین، اینجا در قزوین، میان وعده ای که به پادرازی معروف است، شیرینی کمی دارد، به همین دلیل در بین مردم طرفداران زیادی دارد. پادرازی قزوین از پودر قند، روغن خالص قنادی، تخم مرغ، آرد گندم، آرد برنج، آرد نخودچی، شیر، پودر زنجبیل، وانیل، زعفران و کنجد تهیه می شود.
طرز تهیه قطاب با شربت عسلی
قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینیهای استان یزد در ایران است. این قطاب های دستی پر از بادام هستند که با پودر قند، هل و گلاب مخلوط می شوند.