مجله خوراکی ها

دستورهای غذایی


ساندویچ شاورما عربی
ساندویچ شاورما عربی

ساندویچ شاورما یکی از غذاهای معروف عربی و لبنانی است اما به دلیل اینکه با ذائقه مردم ایران سازگار است، در کشور ما هم سرو می شود. این ساندویچ با ترکیباتی که در تهیه سس آن استفاده می شود، طعم متفاوت و جدیدی را به ارمغان می آورد.

مریم شیاسی 02 آذر 1403
ماهی کبابی ترش ازون برون
ماهی کبابی ترش ازون برون

ماهی ازون برون یکی از پر خاصیت ترین ، مقوی ترین و لذیذ ترین  ماهی های دریای خزر می باشد که در گروه ماهیان خاویاری قرار دارد ؛ اگر به دنبال یک رسپی جدید برای میل کردن این ماهی پر خاصیت می گردید ، حتما این دستور پخت را امتحان کنید زیرا ترکیب طعم ماهی ازون برون به همراه مواد کباب ترش یک ترکیب فوق العاده است که اگر یک بار مزه ی آن را بچشید دیگر نمیتوانید سراغ طعم دار کردن ماهی ازون برون با مواد دیگری بروید .

مریم شیاسی 31 تیر 1403
طرز تهیه شیرینی با مغز آفتاب گردان
طرز تهیه شیرینی با مغز آفتاب گردان

این شیرینی‌های قهوه‌ای غنی از شکر که از دانه‌های آفتابگردان پوشیده شده‌اند تا کمی ترد شوند، یک خوراکی جذاب هستند. آنها را با یک فنجان قهوه صبحگاهی یا به عنوان یک میان وعده شیرین میل کنید.

محدثه ابراهیمی 01 دی 1402
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ

یک دستور کلاسیک برای شیرینی مرنگ! این مرنگ های سبک و مطبوع در هر زمان از سال یک غذای عالی را ایجاد می کنند، اما من آنها را به عنوان یک دسر برای میهمانی دوست دارم!

محدثه ابراهیمی 19 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی خرمایی
طرز تهیه شیرینی خرمایی

در تهیه شیرینی خرما از خرمای بدون هسته چرخ شده استفاده می شود که یکی از دسرهای مفید و جامعی به شمار می رود، همچنین فواید خرما، سلامتی مورد نیاز بدن را به همراه دارد، شیرینی خرما، نرم است و طعم خوبی دارد و به عنوان یک وعده غذایی اولیه و کامل برای صبحانه و شام مناسب است. برای تامین تغذیه و فعالیت بدنی مورد نیاز بدن یکی از مهم ترین شیرینی هایی است که در منزل پخته می شود طعم خاصی دارد که مورد علاقه همه به خصوص کودکان است زیرا هضم آن آسان است.

محدثه ابراهیمی 18 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی نازک
طرز تهیه شیرینی نازک

شیرینی نازک که دارای طعم عالی و بافت لطیفی است. همچنین شما را مستقیماً به دوران کودکی‌تان برمیگرداند، این شیرینی نازک کلاسیک لذیذ تمام امتیازات را به دست می‌آورد. این یک دستور پخت شیرینی ساده است که منجر به تهیه کوکی های ترد و کره ای با طعم ساده عصاره وانیل می شود.

محدثه ابراهیمی 15 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی میکادو
طرز تهیه شیرینی میکادو

من اینجا هستم تا شما را با این شیرینی خوشمزه میکادو وسوسه کنم به این امید که آن را برای آخر هفته درست کنید. می‌دانید، که روی میز عالی خواهد بود. اما این فقط یک شیرینی شکلاتی نیست، این شیرینی از لایه‌های نازک ساخته شده است که سپس با کرم کره‌ای کاستارد شکلاتی پوشانده می‌شود.مواد بسیار ابتدایی که می توانید به راحتی به سراغ چیزی بروید که خاطرات دوران کودکی را زنده کند.

محدثه ابراهیمی 09 آذر 1402
طرز تهیه شیرینی فندقی با روکش شکلات
طرز تهیه شیرینی فندقی با روکش شکلات

این شیرینی های فندقی شکلاتی طعم کره‌ای و مغزی لذیذی دارند که با شدت شکلات تلخ کاملاً کار می‌کنند. آنها برای زمان تعطیلات، به عنوان یک هدیه خوراکی یا به سادگی به عنوان یک غذای شیرین روزانه عالی هستند!

محدثه ابراهیمی 26 آبان 1402
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی

یکی از شیرینی های بی نظیر و سنتی استان اصفهان، شیرینی برشتوک است که طعم و عطر مطبوعی دارد. با این حال، شیرینی ها با استفاده از آرد سفید، آرد نخودچی، روغن جامد، پودر هل، پودر قند پخته می شوند که همیشه در دسترس هستند.

محدثه ابراهیمی 19 آبان 1402
طرز تهیه شیرینی چایی
طرز تهیه شیرینی چایی

هیچ احساسی به اندازه گاز گرفتن یک شیرینی چای لذت بخش نیست. این کوکی کلاسیک به طرز غیر قابل وصفی کره ای است، اما پودر قند است که طعم آن را بسیار جادویی می کند. شیرینی های چای در سراسر جهان به روش خاصی ساخته می شوند آنها را با هر روشی درست کنید، نمی توان انکار کرد که در فصل تعطیلات باید پخته شوند.

محدثه ابراهیمی 15 آبان 1402
طرز تهیه شیرینی پادرازی
طرز تهیه شیرینی پادرازی

خوردن یک پادرازی با یک فنجان چای ایرانی عصرانه راهی فوق العاده برای پایان دادن به روز است. در پادرازی طعم غالب است. مانند سایر شیرینی های قزوین، اینجا در قزوین، میان وعده ای که به پادرازی معروف است، شیرینی کمی دارد، به همین دلیل در بین مردم طرفداران زیادی دارد. پادرازی قزوین از پودر قند، روغن خالص قنادی، تخم مرغ، آرد گندم، آرد برنج، آرد نخودچی، شیر، پودر زنجبیل، وانیل، زعفران و کنجد تهیه می شود.

محدثه ابراهیمی 14 آبان 1402
طرز تهیه قطاب با شربت عسلی
طرز تهیه قطاب با شربت عسلی

قطاب یکی از خوشمزه‌ ترین شیرینی‌های استان یزد در ایران است. این قطاب های دستی پر از بادام هستند که با پودر قند، هل و گلاب مخلوط می شوند.

محدثه ابراهیمی 06 آبان 1402
نمايش 1 تا 12 از 101 (9 صفحه)