ادویه
استفاده از پاپریکا در انواع غذا و خواص و ترکیبات پاپریکا
پاپریکا یکی از ادویه های پرکاربرد در آشپزی است که علاوه بر عطر و طعم، خواص فوق العاده ای نیز دارد که به شرح آن پرداخته ایم. این ادویه علاوه بر رنگ قرمز جذاب، طعم ملایمی دارد که میتواند به غذاها عمق بیشتری ببخشد. بسته به نوع فلفل مورد استفاده، پاپریکا میتواند شیرین، دودی یا تند باشد. این ادویه در آشپزی کشورهای مختلف از جمله مجارستان، اسپانیا، مکزیک و هند بسیار کاربرد دارد.
سمانه سادات متینی
28 آبان 1401
سرماخوردگی و ادویه درمانی
ابتلا به سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان اجتناب ناپذیر است . یک راهکار کاهش ابتلا ادویه درمانی است .
سمانه سادات متینی
30 مهر 1401
زنجبیل ، ادویه ای زندگی بخش
زنجبیل یک ادویه ی معطر و پرخاصیت است و خواستگاه ان اسیای جنوب شرقی است .
سمانه سادات متینی
23 مهر 1401