مجله خوراکی ها طب سنتی

ادویه


خاصیت ضد سرطانی زنجبیل
خاصیت ضد سرطانی زنجبیل

زنجبیل یک ادویه ی پر خاصیت است .

سمانه سادات متینی 11 بهمن 1401
سماق خوش رنگ و طعم
سماق خوش رنگ و طعم

سماق یک ادویه خوش رنگ و طعم است.

سمانه سادات متینی 04 بهمن 1401
خواص فلفل سیاه
خواص فلفل سیاه

فلفل سیاه جهانی ترین ادویه است .

سمانه سادات متینی 24 آذر 1401
استفاده از پاپریکا در انواع غذا و خواص و ترکیبات پاپریکا
استفاده از پاپریکا در انواع غذا و خواص و ترکیبات پاپریکا

پاپریکا یکی از ادویه های پرکاربرد در آشپزی است که علاوه بر عطر و طعم، خواص فوق العاده ای نیز دارد که به شرح آن پرداخته ایم. این ادویه علاوه بر رنگ قرمز جذاب، طعم ملایمی دارد که میتواند به غذاها عمق بیشتری ببخشد. بسته به نوع فلفل مورد استفاده، پاپریکا میتواند شیرین، دودی یا تند باشد. این ادویه در آشپزی کشورهای مختلف از جمله مجارستان، اسپانیا، مکزیک و هند بسیار کاربرد دارد. 

سمانه سادات متینی 28 آبان 1401
سرماخوردگی و ادویه درمانی
سرماخوردگی و ادویه درمانی

ابتلا به سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان اجتناب ناپذیر است . یک راهکار کاهش ابتلا ادویه درمانی است .

سمانه سادات متینی 30 مهر 1401
زنجبیل ، ادویه ای زندگی بخش
زنجبیل ، ادویه ای زندگی بخش

زنجبیل یک ادویه ی معطر و پرخاصیت است و خواستگاه ان اسیای جنوب شرقی است .

سمانه سادات متینی 23 مهر 1401
نمايش 1 تا 6 از 6 (1 صفحه)